ODŻYWKI!!!(JAKIE?)
Napisano Ponad rok temu
WIEC TAK:
DANE
MAM 15 LAT CWICZE JUZ Z 7 MIESIECY NA KREATYNIE(NITROBOLLON2),WAGA TO 105KG WZROST 188CM.
TRZYMAM DIETE!TRENUJE PRAWIE CODZIENNIE!
ODZYWKI POTRZEBUJE NA BARDZO SZYBKI PRZYROST MASY MIESNIOWEJ CZYLI MIĘŚNI!!!
MAM DO WYDANIA KOLO 350ZŁ!
POMOŻCIE!!!
Napisano Ponad rok temu
reffPOTRZEBUJE POMOCY Z WYBOREM ODŻYWEK!!ALE CHCEM ZEBY OSOBY KTORE DODAJA POST WIEDZIALU DOSC SPORO NA TEMAT SUPLEMENTÓW.
WIEC TAK:
DANE
MAM 15 LAT CWICZE JUZ Z 7 MIESIECY NA KREATYNIE(NITROBOLLON2),WAGA TO 105KG WZROST 188CM.
TRZYMAM DIETE!TRENUJE PRAWIE CODZIENNIE!
ODZYWKI POTRZEBUJE NA BARDZO SZYBKI PRZYROST MASY MIESNIOWEJ CZYLI MIĘŚNI!!!
MAM DO WYDANIA KOLO 350ZŁ!
POMOŻCIE!!!
Napisano Ponad rok temu
bardzo szybko to sie nawet sie wysrasz , to nie sport dla sprinterów . Proponuje dobrego gainera i cos przedtreningowego na pobudzenie i pompe dla lepszego i efektywniejszego treningu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
7 miesięcy ćwiczysz na krecie, to w porządku masz ? to weź sobie jeszcze z 2mc krete jak masz takie podejście Hardcorowy Koksu 2 <lol>
tak serio to zrób sobie przerwę od krety weź się za michę do tego białeczko, ew. gajner, coś przed treningowego bez kreatyny np WF i dopiero po przerwie sobie weź storma np. jak chcesz szybko
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
5 MIESIECY JECHALEM BEZ NICZEGO A TERAZ TE 2 NA KREATYNIE!Z pełną mordą klusek to ci nikt nie pomorze poprosić ładnie z resztą jak dla mnie 105kg przy wzroście 188 i wieku 15 lat to Ty niezły mutant musisz być.
7 miesięcy ćwiczysz na krecie, to w porządku masz ? to weź sobie jeszcze z 2mc krete jak masz takie podejście Hardcorowy Koksu 2 <lol>
tak serio to zrób sobie przerwę od krety weź się za michę do tego białeczko, ew. gajner, coś przed treningowego bez kreatyny np WF i dopiero po przerwie sobie weź storma np. jak chcesz szybko
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Białko
- Ponad rok temu
-
POMOC
- Ponad rok temu
-
Odżywki !!!