Prosba o trening dla poczatkujacego
Napisano Ponad rok temu
Prosilbym o trening dla osoby poczatkujacej, nie mam zadnego stazu na silowni.Takze nie mam za duzo sprzetu.Interesuje mnie ogolna rozbudowa ciala glownie klatka, bicpes, tricpes, plecy, przedramie.Trening nog mnie nie interesuje poniewaz trenuje pilke nozna i mysle ze to wystarczy,a nie chce miec zakwasow w nogach na kazdym treningu.Nie chce jakis treningow na mase czy na pudziana poniewaz nie chce stracic dynamiki na boisku.Chcialbym osiagnac jakies tam efekty tak do lipca jezeli jest to mozliwe.W ogole to postanowilem zaczac trening poniewaz trener powiedzial ze jezeli chce grac w seniorach to musze popracowac na sylwetka,sila itp.
Mam nadzieje ze jest ktos mi w stanie pomoc.
Mam 183cm wzrostu,waze 72kg,uprawiam pilke nozna w klubie,nie jestem na zadnej diecie,nie zazywam suplementow,a sprzet do ktorego mam dostep to:Lawka z regulacja skosu,modlitewnik,sztanga,gryflamany,sztangielki*4,obciazenie
Napisano Ponad rok temu
Witam
Prosilbym o trening dla osoby poczatkujacej, nie mam zadnego stazu na silowni.Takze nie mam za duzo sprzetu.Interesuje mnie ogolna rozbudowa ciala glownie klatka, bicpes, tricpes, plecy, przedramie.Trening nog mnie nie interesuje poniewaz trenuje pilke nozna i mysle ze to wystarczy,a nie chce miec zakwasow w nogach na kazdym treningu.Nie chce jakis treningow na mase czy na pudziana poniewaz nie chce stracic dynamiki na boisku.Chcialbym osiagnac jakies tam efekty tak do lipca jezeli jest to mozliwe.W ogole to postanowilem zaczac trening poniewaz trener powiedzial ze jezeli chce grac w seniorach to musze popracowac na sylwetka,sila itp.
Mam nadzieje ze jest ktos mi w stanie pomoc.
Mam 183cm wzrostu,waze 72kg,uprawiam pilke nozna w klubie,nie jestem na zadnej diecie,nie zazywam suplementow,a sprzet do ktorego mam dostep to:Lawka z regulacja skosu,modlitewnik,sztanga,gryflamany,sztangielki*4,obciazenie
czytaj podwieszone
Użytkownik UkaniU edytował ten post Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Stwierdzilem ze trening nog jednak tez sie przyda
Nie znam sie kompletnie na tym i nie wiem ktory wybrac,jaki system,ktory dal by mi oczekiwane efekty
Wiele treningow zawiera sprzety do ktorych nie mam dostepu.
Nie wiem czy ilosc powtorzen w danym treningu jest adekwatna do moich potrzeb
Dlatego tez stworzylem ten temat liczac ze ktos znajacy sie na tym cos zaproponuje i pomoze mi.
Napisano Ponad rok temu
Prosiłbym o trening dla osoby początkującej, mam do dyspozycji obciążenie: 2*10kg 2*2kg + 2*2kg(ale takie wypełnione w środku chyba piaskiem, czy czymś) + Gryf 150cm, gryf 36cm, ławeczkę i drążek do podciągania.
Zależałoby mi najbardziej na mięśniach klatki piersiowej, biceps, triceps i mięśnie brzucha oraz mięśnie nóg. Z góry dziękuje i proszę o "pomoc".!
Użytkownik patriks1231 edytował ten post Ponad rok temu