Ostrowia WPC
Napisano Ponad rok temu
Jak na was działała, czy jestescie z niej zadowoleni. I jaka ilosć jej kupić 1800, 3600 czy moze nawet 15 kg Bo to bialko i tak mi sie na dlugo przyda bo potem za jakis czas moge dalej je brac i dokupic na przyklad kreatynke dobrze mowie. A wiec co o niej sadzicie, tylko prosze o wypowiedzi osob co albo ją brało, albo sie na tym b.dobrze znaja. Z góry dzieki Wiadomo trening i dietka jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie ok tylko smaki nie sa za dobre ale jak ci to nie przeszkadza to ok ;]
aha i rozpuszczalnosc w wodzie tez nie jest super ale daje rade jak za taka cene ^^
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Smak jak dla mnie neutralny,w żadnym wypadku ohydny jak to niektórzy piszą na różnych boardach.
Jeszcze co do tej jakości, to jeśli dla kogoś ładne opakowanie, czy smak wyznacza jakość to niech dalej tak myśli.
A jest jedna wada tego białka, przez pierwsze tygodnie spożywanie miałem duże problemy ze wzdęciami które na szczęście przeszły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mówi Ci coś denetauracja białka, laktoferyny, laktoalbuminy, laktoglobuliny, serum albumin, profil aminokwasowy, hydrolizacja?
Może nie wszystkie te pojęcia są mi znane(laktoferyny, laktoalbuminy, laktoglobuliny).
Jeśli myślisz, że zagniesz mnie jakimś bełkotem to się grubo mylisz.
Większość białek jest z tego samego surowca(serwatka) i większość stosuje tą samą metodę czyszczenie tej serwatki(ultrafiltracja), a ta cała hydroliza to ściema, bo jaka firma bd windować koszty jeśli może mieć nie co gorsze ale dużo tańsze komponenty.
Założę się że w tych wszystkich "lepszych" marek odsetek jaki stanowi białko hydrolizowane w składzie jest stosunkowo mały w porównaniu do ultrafiltrowanego.
Co do tych wzdęć to nawet po mutancie miałem, a to chyba nie jest zły produkt(tak tak wiem to jest gainier a nie białko )
Po za tym są setki jak i nie tysiące osób które owe białko jadło i nie mieli żadnych zastrzeżeń.
Z resztą każdy wie swoje (chociaż US zawsze wie najlepiej ) i kupuje to co chce. Ja jak skończy mi się worek na 100% zakupię nowy.
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
No to w koncu wybrac troche lepsze bialko czy kupic tą ostrowie, podkreślam ze to moje pierwsze bialko i kupie je po 3 miesiach treningu. A jezeli ktos poleca jakies drozsze bialko to prosze o konkrety, tylko blagam zeby mialy one malo wegli i tluszczu i jak tu pare osob pisalo zeby byly lepiej przyswajalne niz ostrowia bo chyba oto tu chodzi Prosze o dalsze porady na przykladzie konkretów a nie zbednej rozkminy
Napisano Ponad rok temu
Wagowo wygląda to tak, że przez około 7-8 tyg przytyłem koło 6 kg. Oczywiście to przez to, że trzymałem dietę.
Jeśli masz duże braki w diecie to kup lepiej gainiera, no chyba że masz tylko za mało białka w swoim bilansie
Napisano Ponad rok temu
Co konkretnie mi polecicie zamiast ostrowi w takim razie w podobnej diecie zeby bylo lepiej przyswajalne PROSZE O KONKRETY !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi oto, że jak wiecej białek to szybciej zbuduje moje mieśnie
Ja moge przeznaczyć na odzywki 150 zL
Za ta cene kupił bym 3600 gram ostrowi wiec roadz mi co za ta kwote kupic z bialek KONKRETY
Napisano Ponad rok temu
jezeli sie myle co do rozumowania to prosze popraw mnie best body
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Czy duzo one daja i czy trzeba kupować jak mam malo funduszy co bedzie jak do tego bialka nie dokupie aminokwasów ???
Napisano Ponad rok temu
Jak nie to po 2 tygodniach pozniej kupie to białko co mi wskazałeś te 1,200 gram
Moze tak być, ale teraz czy aminokwasy sa do tego konieczne ???
Napisano Ponad rok temu
a aminokwasy nei sa konieczne ale dobrze byloby je jesc;)
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
tylko jak cos to podaj 3 nazwy zeby byly dosc tanie a dobre i jak to mam lykac po bialku czy co ???
Napisano Ponad rok temu
Ja stosuje i polecam takie białka jak
Z tańszych:
Ostrowia WPC
WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80
Z droższych dobrych w smaku (Zwykle biore czekoladowy)
DIAMOND z FITNESS AUTHORITY
Whey Protein z California Fitness
Elite z DYMATIZE
MyoFusian z GASPARII
WHEY PROTEIN COMPLEX z Olimp
a OSTROWII 15kg bym nie kupił bo po 1 jak narazie widze ze sa tylko w smaku natorualnym a po drugie - nadal nie mam dobranego smaku ostrowi raz mi smakuje banan raz truskawka a innym razem wanilia:(
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
i czy konieczne do trego sa aminokwasy ???
Napisano Ponad rok temu
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu