Mlody
Napisano Ponad rok temu
Ja zauważyłem że często sięgają po sterydy takie osoby które:
-są chude chcą szybko nabrać masy i pewności siebie itp
-zadają się z kolegami którzy biorą
-mają duże ryzyko bicia się z kimś i chcą wyglądać na bardzie zbudowanych i to zazwyczaj działa odstraszająco na niektórych
-często są upokarzani itp, chcą stać się lepsi w szybkim czasie po prostu jakaś tam nasza męska rywalizacja
Ja jestem chudy i chce szybko nabrac masy i pewnosci siebie... nie znam nikogo kto bral...mam ZAJE ISCIE WIELKIE ryzyko bicia sie i zostac upokorzonym juz nie raz dostalem tak ze mialem zlamany nos czy cos poprostu jestem za chudy i za slaby chodzilem na sztuki walki przez 6 miesiecy razem z silownia to bylo i nic juz mnie szlak trafia wygladam jak lajza...wiec... chodzi mi o to ze chce brac sterydy....o sterydach ze 100% wiem 40% wiec... ktos mi powie jakies sterydy sa takie nie zamocne zebym tak powiem organizmowi w moim wieku nic nie zrobil... i jakie sa skutki uboczne..
PS. Jesli ktos w tym wieku bral niech pisze na gg 8124394
BADZCIE ELO ZIOMKAMI POMOZICE POLAKOWI ABY POKAZAL IRLANDCZYKOM CO OZNACZA POLSKA PIESC !! XD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
waga naprawde malutka,trening +dieta(duzo wszystkiego) powinna pomoc, pamietaj o witaminach bo niektore duzo daja przy masie,tymon ma trochę racji. Poczytaj o treningu, diecie suplementacji i staraj sie do tych porad stosować a napewno przytyjesz. Do siłowni możesz dołączyć jakieś treningi np tajskiego boksu. Waga która masz wpisana w profilu nie wierze zebyś cokolwiek próbował -dieta, suplemantacja.
pamietaj ze biorac sterydy mozesz juz nie urosnac do gory...
ja bralem w podobnym wieku ^^ ale wazylem ponad 10kg wiecej i uwazam ze narazie obejdziesz sie bez koxu,
masa i sztuki walki ci nie pomoga jak sie bedziesz bal...
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIE WYSTARCZY BRAC I BEDZIE SIE WIELKIM,ICH STOSOWANIE TO KILKA KROTNIEJ WIEKSZA PRACA I WYSILEK!!!!!
DIETA I TRENING SĄ TARKZE BARDZO WAŻNE WIĘC ZACZNI PIERW OD TYCH DWOCH ELEMENTÓW
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!