[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) chłodzenie też kosmicznie wielkie
 chłodzenie też kosmicznie wielkie  no chyba że masz zamiar kręcić tego procka do 4GHz(P5Q Pro fajna płytka idzie na niej spokojnie zrobić 4GHz, ja na swoim E8500 zrobiłem 4,75GHz)
 no chyba że masz zamiar kręcić tego procka do 4GHz(P5Q Pro fajna płytka idzie na niej spokojnie zrobić 4GHz, ja na swoim E8500 zrobiłem 4,75GHz)  potencjału grafiki i tak nie wykorzystasz w pełni ;P  Fajnie tak poszpanować że ma się najlepszy pecet na wsi conie
 potencjału grafiki i tak nie wykorzystasz w pełni ;P  Fajnie tak poszpanować że ma się najlepszy pecet na wsi conie ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) za pół roku stwierdzisz że ta inwestycja jednak do dupy była xD
 za pół roku stwierdzisz że ta inwestycja jednak do dupy była xD 

Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !

Napisano Ponad rok temu

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) " - dobre będę sprzedawał dalej
 " - dobre będę sprzedawał dalej  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Karta grafiki z najwyższej półki z obsługą DirectX 11 i monitor 22" 1680x1050 lubię te motywy

Jest obecnie parę gierek wykorzystujących DX11 a kiedy nadejdzie czas na DX11 to Twój GF480 będzie dostępny za 500zł.
Inwestycja w super komputer kończy się 5% spadkiem wartości co miesiąc.
"Fajnie tak poszpanować że ma się najlepszy pecet na wsi conie" - dobre będę sprzedawał dalej
 Mnie to jakoś specjalnie nie martwi
 Mnie to jakoś specjalnie nie martwi  Mogłem wydać przykładowo 2tyś teraz i za rok 2 tyś co razem da 4tyś, więc po prostu wydałem 4tyś na raz i mam na dwa lata spokój.
 Mogłem wydać przykładowo 2tyś teraz i za rok 2 tyś co razem da 4tyś, więc po prostu wydałem 4tyś na raz i mam na dwa lata spokój.To mnie dobiło : "No i dyski są w RAID 0 dzięki czemu prędkość to 14400rpm/min. "
Nie wiedziałem że podłączenie dysków w RAID daje 14400 obr/min
Ja wiem że w RAID dane są przeplecione pomiędzy dyskami. Dzięki takiemu rozwiązaniu uzyskujemy znaczne przyśpieszenie operacji zapisu i odczytu na dyskach.
Napisano Ponad rok temu

To są dwa dyski po 7200rpm każdy
 To są dwa dyski po 7200rpm każdy 

Napisano Ponad rok temu
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| mÓJ FILMIK | Multimedia | 
 |   
 | ||
| moje maleństwa | GALERIA BRONI | 
 |   
 | ||
| Co sądzicie o mojej diecie ? | Dieta | 
 |   
 | ||
| Ocenicie mój plan treningowy ? | Trening dla początkujących |