Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 jak masz diete to nic nie stoi na przeszkodzie
 jak masz diete to nic nie stoi na przeszkodzie  gdybys diety nie mial, wtedy bys mial minimalne przyrosty albo ich brak
 gdybys diety nie mial, wtedy bys mial minimalne przyrosty albo ich brak  PAMIETAJ bez diety nie urosniesz i przy kazdych cyklach czy to na odzywkach czy na SAA dieta musi byc
 PAMIETAJ bez diety nie urosniesz i przy kazdych cyklach czy to na odzywkach czy na SAA dieta musi byc

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dojebal jak dzik w sosne ;dMałe pytanie: Czy w czasie stosowania diety można spokojnie zażywać kreatynę?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
J sie z Ciebie ziomek napewno nie wysmiewalemEh, człowiek kulturalnie się pyta i już zaczyna się wyśmiewanie...
 mi chodzilo o  to, ze trafiles w sedno, bo dieta jest jak najbardziej potrzebna i cieszę sie, ze chcociaz raz ktos napisal ze ma diete i czy moze brac odzywki
 mi chodzilo o  to, ze trafiles w sedno, bo dieta jest jak najbardziej potrzebna i cieszę sie, ze chcociaz raz ktos napisal ze ma diete i czy moze brac odzywki  bo inni to pisza: "mam kreatyne, diety nie mam ile urosne?" - takie cos to smiech na sali
 bo inni to pisza: "mam kreatyne, diety nie mam ile urosne?" - takie cos to smiech na sali  . Pozdro i pisz jak masz jakies pytania z checia odpowiemy
. Pozdro i pisz jak masz jakies pytania z checia odpowiemy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Dieta dla kobiety 17 lat | Dieta | 
 |   
 | ||
| Prosze o pomoc dieta na mase | Dieta | 
 |   
 | ||
| Dieta | Dieta | 
 |   
 | ||