cykl na metanabolu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednak Elvis wydaje mi sie ze jak raz wezmiesz
i zobaczysz zajebiste efekty- to cykl sie powtorzy-nie raz nie dwa
Napisano Ponad rok temu
* kilka cykli na krecie to malo,witam, po 2 latach treningu najpierw na suho pozniej na kilku cyklach kreatyny chyba dotarlem do granicy jaka moj organizm jest w stanie osiagnac naturalna droga, zastanawiam sie wiec nad JEDNYM jedynym cyklem na metce polskiej. Czy jeden cykl na 100 tabl jest w stanie wyrzadzic jakies straty w organizmie gdy bierze sie witaminki, cos na watrabe a pozniej odblok? dodam ze cykl planowany jest na 4 tyg. Czy moga wystapic jakie spowazne skutki uboczne w tak krotkim czasie brania? czy efekty koncowe na ogol (bo wiem ze to indywidualna kwestia) warte sa zabawy z meta czy lepiej sobie darowac? czytalem mase opinii na temat tego specyfiku i jedni odradzaja inni doradzaja, sam juz nie wiem. Na tym forum uzyskalem kiedys konkretne odpowiedzi, licze ze i tym razem mnie nie zawiedziecie pozdrawiam
* jak juz robic cykl to normalny bo sama metka jest zarezerwowana do boidup co sie igly boja ;]
* poczytaj co to metanabol a nie pytaj czy na 100tab zrobisz sobie krzywde,
* z meta sie nie bawi,masz dylemat to olej,
* opisz swoje cykle na krecie,ilosc,czas itp ...
* uzupelnij profil zeby kazdy wiedziel co ci doradzic jesli juz "naturalne" zrodla nie pomagaja
ps. np w 30 dni mozna +8 kg wyrobic ale w czym c to pomoze...??
up: racja,po co brac metke skoro np dobijesz 40 w bicku i co dalej,koniec kariery czy tylko trening dla relaksu,nie dla efektu? ^^
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
a cel? urosnac jeszcze troche a pozniej trenowac zeby utrzymac efekt.
Napisano Ponad rok temu
metka jest dobra jako dodatek do cyklu na tzw 'kopa'
Napisano Ponad rok temu
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z witamin animal pakaco bedzie najlepsze na oslone? jakie witaminy polecacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 1 cyklu na metanabolu nie wypadna ci włosy i gino też raczej nie dostaniesz chyba ze masz duże skłonnosci .
Skoro tak bardzo chcesz byc zabezpieczony to :
Na osłone w czasie cyklu sylimarol , pozniej jakis hepatil jeśli chodzi o wątrobe , jeśli chodzi o żołądek mozesz pić np siemie lniane ( mało smaczne ale dobrze działa )
odblok 12 tabsów clomidu starczy
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Na osłonki :
-wątroba proponuje heparegen ( na receptę) lub esseliv forte .
-żołądek ( gdyby występowały zgagi ) lakcid
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
P.S-wybaczcie to moje dmuchanie na zimne i niebywala ostroznosc ale ja juz tak mam ze zanim cos ze soba zrobie musze wiedziec o wsyzstkim (nawet zanim glupi pierwszy cykl na kretce zrobilem musialem wiedziec wsyztsko bo nie ufam srodkom ktore wplywaja bezposrednio na organizm w jakis sposob - unikam mocnych lekow, zadnych uzywek (zadko alkohol))
Napisano Ponad rok temu
moze frytki do tego? ;da czy ktos z was ma moze jakies zdjecia po cyklu na metce? chodzi mi o to zeby zobaczyc jak jakosciowo wygladaly u kogos z was efekty, by sie upewnic ze cala zabawa jest warta zachodu. Pozdr
P.S-wybaczcie to moje dmuchanie na zimne i niebywala ostroznosc ale ja juz tak mam ze zanim cos ze soba zrobie musze wiedziec o wsyzstkim (nawet zanim glupi pierwszy cykl na kretce zrobilem musialem wiedziec wsyztsko bo nie ufam srodkom ktore wplywaja bezposrednio na organizm w jakis sposob - unikam mocnych lekow, zadnych uzywek (zadko alkohol))
ps. chyba nie czytales mojego posta albo go olałeś , tzn profil itp ^^ ??
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
2. nie pisz bez sensownych postów o tym czy chcesz to brać czy nie, są dwie opcje TAK i NIE
3. Odpisz
Napisano Ponad rok temu
a czy ktos z was ma moze jakies zdjecia po cyklu na metce? chodzi mi o to zeby zobaczyc jak jakosciowo wygladaly u kogos z was efekty, by sie upewnic ze cala zabawa jest warta zachodu. Pozdr
sexu też unikasz ? wiesz .. choroby , ingerencja w inny organizm.... zacznij żyć !
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
P.S-dodam ze na teeningach sie nie oszczedzam, zmieniam je co ok 3 miesiace, cwicze pod okiem instruktora zeby miec pewnosc ze robie wszystko ok.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Spie okolo 8 godzin dziennie, jem regularnie co 4 godziny w ciagu dnia, nie uprawiam zadnych dodatkowych sportow. Ja mam poprostu taka budowe w genach chyba po ojcu.