Witam
Zostało mi 7 dni do końca cyklu
Jestem bardzo zadowolony z efektów, jak narazie przyszło 6kg ładnego mięśnia, teraz zaczynam brać 3tabsy więc myśle, że jeszcze troszke dojdzie
osłonka, którą brałem i nadal biorę sprawdziła się bardzo dobrze, przez cały cykl nie odczułem żadnych bólów brzucha, nerek czy tym podobnych, jedynie gdy w drugim tygodniu zacząłem brać 2 tabsy troche bolała mnie głowa, myśle, że to przez podniesione ciśnienie, ale ustało samo.
Odnośnie zakończenia cyklu mam 2 pytania do profesjonalistów
Jak pisałem jestem na ostatnim tygodniu cyklu, od jutra 3 tabsy M-Drol + kreatyna 2 x 5g Storm.
pytanie 1: jak brać 3 tabsy ? w odstępach 8h, co nie ukrywam nie bedzie takie proste, bo na kolacje wrzucam tylko białko, czy moze podzielić 1 tabs na pół i brać co 12h po 1.5 tabletki ?
pytanie 2: tutaj mam dylemat o odblokowanie, czy załatwiać sobie CLOMID ? czy może kupić dostępny na rynku suplementów CLOMED ? - tak zachwalany przez wielu siłaczy
Jako, że 1 kapsułka jednego i drugiego środka ma 50mg, jaką zastosować dawkę uderzeniową 150-200-300mg ? i jak długo się odblokowywać ?
z góry dziękuje za odpowiedzi
to dla mnie bardzo ważne
pozdrawiam
Peter Schmidt