Co powiecie o takim laczeniu?
Napisano Ponad rok temu
Poniedzialek: klata, lekko triceps
Wtorek:nogi,plecy, lekko biceps
Czwartek:barki superserie, przedramie
Piatek: ramiona superserie, kaptury
Troche pogmatwane to wszystko, nie wiemczy jest sens. Trening z naciskiem na barki i ramiona.
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje zrobić to tak:
Poniedziałek
Nogi, Barki
Wtorek
Biceps z Tricepsem
Czwartek
Plecy
Piątek
Klatka
Pozatym nie ma czegoś takiego jak "trening lekko"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, co powiecie o takim laczeniu partii. Silka 4 razy w tygodniu, full sprzet.
Poniedzialek: klata, lekko triceps
Wtorek:nogi,plecy, lekko biceps
Czwartek:barki superserie, przedramie
Piatek: ramiona superserie, kaptury
Troche pogmatwane to wszystko, nie wiemczy jest sens. Trening z naciskiem na barki i ramiona.
moje zdanie
pierwsyz dizen treningu rob to na co chcesz polozyc priorytet( ot co chcesz rozwinac najbardziej ) i w ostatni dzien treningowy doloz
1-2 cwiczenia po 2 serie na te partie )
a generalnie ja bym laczyl tak
1) dizen - plecy( całe z kapturami) + łydka
2) dzien - klatka + biceps ( normalnie nie lekko)
przerwa jeden dzien
3) dzien - barki + triceps ( noramlnie )
4) dzień - nogi + akcent na to czym zaczynasz tydzien )
w kazdy dzien brzuch + streatching ( rozciaganie - razem z brzuchem ok 15 min) a w wolny dzien areoby
po takim cyklu - sb i nd ( czy inne dwa dni - LUZ)
spank po 10 godzin dobra dietka - cylk na 7 tygodni
pozdro
czart
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek
Nogi, Barki- superserie
Wtorek
Biceps z Tricepsem- superserie
Czwartek
Plecy
Piątek
Klatka
Napisano Ponad rok temu
Chcialem polozyc nacisk na ramiona i barki- czyli priorytet. Cwiczylem w ubieglym miesiacu z naciskiem na lapy i to przynioslo efekty. Chcialbym to kontynuowac bo zauwazylem ze dobrze dzialaj na mnie superserie. Moze byc tak jak KAM napisal?
Poniedziałek
Nogi, Barki- superserie
Wtorek
Biceps z Tricepsem- superserie
Czwartek
Plecy
Piątek
Klatka
superserie jak najbardziej ale PISALI JUZ MĄDRZEJSIE ODE MNIE - nie łaczy sie dużych parti - BARKI ok - ale nie z nogami chcesz w jeden dzien treningu zrobic partie ciala ktore procentowo stanowia prawie 30-33% powierzchni ciala?
jak chcesz to sprobuj ale mysle ze po 3 tyg cyklu nie bedziesz mial powera do nastepnych partii ciala i staniesz w miejscu
tyle z mojej strony
pzdr
czart
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja łacze
klatka + biceps ( wiadomo przy klacie i triceps pracuje )
Plecy + triceps ( tak jak wyżej )
Z tego połączenia uzyskuje tak jak ty to nazwałeś jeden dzień pracuje dobrze nad bicepsem i lekko nad tricepsem ( pracuje razem z klatka)
A drugi dobrze triceps i lekk0o nad bicepsem (pracuje razem z plecami)
a ogólnie to musisz wiedzieć jakie masz predyspozycje do regeneracji jak bardzo obciążasz ciało oprócz siłowni np ciężka praca ( ja taka mam )
Wiec u mnie trening to w sumie 3 dni
1 klatka + biceps
2 off ( kilka ćwiczeń na mięśnie brzucha w domu , naprawdę lajtowe )
3 plecy + triceps
4 off
5 barki + kaptury + mięśnie brzucha bardzo ostro
6 off
7 off
nowy tydzień powtarzam to co wyżej masz , zmieniam tylko co 2 miesiace zestaw ćwiczeń na dana partie .
W sumie w ciągu mini cyklu mam po 8 treningów na każda grupę i w obrębie tego robię 3 trening bardzo ostro 1 lekko i znowu 3 treningi bardzo mocno i 1 lekko po tym mini cyklu robię 1 tydzień przerwy regeneracyjny skupiam się na jedzeniu
wiec masz 8 tygodni ćwiczenia i 1 bez siłowni
Ale za nie długo zmienię i będę robił tak w obrębie grup mięśniowych
2 treningi --- mocno
1 trening ---- serie łączone , lub serie gigant
1 trening ---- lekko
2 treningi ---- mocno
1 trening ----- lekko
1 tydzień odpoczynku
i od nowa
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W czasie treningu na klatkę triceps także ostro pracuje wiec na drugi dzień z barkami byłby słabo zregenerowany ,choć to mała partia i szybciej sie regeneruje.Wlaśnie przez takie lączenia wiara narzeka w stylu MÓJ TRICK STOI W MIEJSCU!!!!!
Napisano Ponad rok temu
No widzisz i tu mamy kolejna technikę ćwiczenia tak zwanego instynktownego --- to ty masz wiedzieć co jest najlepsze dla ciebie a wszystkie tematy jak rozpisać trening to tylko sugestie
Ja łacze
klatka + biceps ( wiadomo przy klacie i triceps pracuje )
Plecy + triceps ( tak jak wyżej )
Z tego połączenia uzyskuje tak jak ty to nazwałeś jeden dzień pracuje dobrze nad bicepsem i lekko nad tricepsem ( pracuje razem z klatka)
A drugi dobrze triceps i lekk0o nad bicepsem (pracuje razem z plecami)
a ogólnie to musisz wiedzieć jakie masz predyspozycje do regeneracji jak bardzo obciążasz ciało oprócz siłowni np ciężka praca ( ja taka mam )
Wiec u mnie trening to w sumie 3 dni
1 klatka + biceps
2 off ( kilka ćwiczeń na mięśnie brzucha w domu , naprawdę lajtowe )
3 plecy + triceps
4 off
5 barki + kaptury + mięśnie brzucha bardzo ostro
6 off
7 off
nowy tydzień powtarzam to co wyżej masz , zmieniam tylko co 2 miesiace zestaw ćwiczeń na dana partie .
W sumie w ciągu mini cyklu mam po 8 treningów na każda grupę i w obrębie tego robię 3 trening bardzo ostro 1 lekko i znowu 3 treningi bardzo mocno i 1 lekko po tym mini cyklu robię 1 tydzień przerwy regeneracyjny skupiam się na jedzeniu
wiec masz 8 tygodni ćwiczenia i 1 bez siłowni
Ale za nie długo zmienię i będę robił tak w obrębie grup mięśniowych
2 treningi --- mocno
1 trening ---- lekko
2 treningi ---- mocno
1 trening ----- lekko
1 tydzień odpoczynku
i od nowa
taaaa- wszystko pięknie tylko pytam się z ciekawości gdzie w tym 3 dniowym treningu zgubileś nogi a??????
i dołączam sie do Skały- klate łączy się z tricem a Bary z bicem- jak tak połączysz to masz priorytet na to co chciałeś nie?
ale w 3 dni tego nei zrobisz chyba ze wytniesz nogi tak jak kolega którego cytuję.
pamiętaj ze nogi sa b. ważne - nei tylko dlatego ze masz je proporcjonalnei rozbudowac do reszty ale przy ćwiczeniach typu przysiady z
ze sztanga na karku czy z przodu idzie masa calego ciała ....a na marginesie przy wyprowadoznym każdym ciosie ręką przy prawidłowym jego wykonaniu cała siłą bierze początek z nóg dołaczając w trakcie plecy, barki, ramię ......
jakodpuscisz nogi to w lecie bedzies zwygladał jak pajączek - góra cacy a nog jak dwa popularne
rozpis da sie zrobic - ale ty sam musz wiedziec najlepiej jakie cwiczenia sa dla ciebie Ok , do jakich jzu twoje miesnie sie przywyczalily
wtedy czas je zmienic
tyle
pzdr
czart