To już pewne! Pudzianowski kontra Butterbean!
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj na oficjalnej konferencji prasowej ogłoszono nazwisko najbliższego rywala Mariusza Pudzianowskiego. Jak już wyżej wspomnieliśmy będzie nim popularny "Butterbean". Jakiś czas temu naśmiewał się z Pudzianowskiego, że ten bije jak dziewczynka. Teraz w ringu będzie mógł się osobiście przekonać, czy tak jest w rzeczywistości.
Pudzianowski, jak zresztą zwykle, jest bardzo pewny siebie. Przekonuje, że w porównaniu do przegranej walki z Timem Sylvią zobaczymy w ringu zupełnie innego "Dominatora".
,,Przede wszystkim poprawiłem wydolność. Jestem w tej kwestii po tych kilku miesiącach 60-70 procent lepszy. Schudłem, ważę teraz 118 kilogramów, skurczyłem się. Widziałem kilka walk Erica na wideo, jest w moim zasięgu - przyznał Pudzianowski."
KSW zadbało również o komentarz ze strony "Butterbeana". Oto co powiedział Amerykanin...
,,Każdy, kto ma tyle odwagi, by wyzwać mnie na pojedynek, zasługuje na walkę ze mną. Ja jestem mistrzem nokautu. Przyjadę do Polski i pokaże polskim fanom, kto jest prawdziwym mistrzem.""
Info:http://www.gadu-gadu.pl/5501138560038747686/sport-to-juz-pewne1-pudzianowski-kontra-butterbean1
Napisano Ponad rok temu
Ja niejestem wielkim znawcą sztuk walki ale w moich oczach butterbean ma wiekrze szanse tez oglondałem jego walki,faktycznie jego uderzenie jest nokautujące ciekawe jakie postępy zrobił Pudzian od walki z Timem.
Więc ...
Serce mówi Pudzian
Rozsądek Butterbean.
Napisano Ponad rok temu
Wybrali go, bo z Aleksandrem szans duzych by nie mial i za duza kompromitacja, a tak mozna wszystkiego sie spodziewac ;pNo...
Ja niejestem wielkim znawcą sztuk walki ale w moich oczach butterbean ma wiekrze szanse tez oglondałem jego walki,faktycznie jego uderzenie jest nokautujące ciekawe jakie postępy zrobił Pudzian od walki z Timem.
Więc ...
Serce mówi Pudzian
Rozsądek Butterbean.
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedor tak naprawde tylko raz przegrał a moim zdaniem to i tak więcej przypadku niż przewagi