Mariusz Pudzianowski w K-1 kontra...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieco off topic:
Chciał bym zobaczyć tych wszystkich, którzy rzucają teksty w stylu "Saleta to cienias" albo "to tylko Sapp" w starciu z tymi lekceważonymi zawodnikami.
Nieco off topic:
Mysle ze wiele osób z tego forum mogloby spokojnie walczyć z Saletą w takiej formie jaką zaprezentowal w barze
Napisano Ponad rok temu
Pudzianowski ma walczyć nie z sapem a z człowiekiem który ostatnio podpisał kontrakt z K1 - Kenem Shamrockiem. :roll:
napisz prosze coś wiecej na ten temat bo i tak zaraz wszyscy beda pytali ... jeśli to prawda - z dawnym Kenem, moim zdaniem Pudzian nie wytrzymał by 1 minuty ale on ma dzis ponad 40 lat i bardzo dużo jak na ten wiek problemów ze zdrowiem ....
Napisano Ponad rok temu
to będzie ciekawie. Ale między Kenem a Pudzianem jest przeeeeeeeeeepaść jeśli chodzi o technikę, w dodatku Ken to też kawał byka.
Jeśli do tej walki dojdzie to Pudzian będzie miał bardzo ciężką przeprawę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieco off topic:
Chciał bym zobaczyć tych wszystkich, którzy rzucają teksty w stylu "Saleta to cienias" albo "to tylko Sapp" w starciu z tymi lekceważonymi zawodnikami.
Nieco off topic:
Mysle ze wiele osób z tego forum mogloby spokojnie walczyć z Saletą w takiej formie jaką zaprezentowal w barze
Nie wiem co on tam w barze odwalił ,ale napewno jakas szope ze strzecha ze słomy. Czego by on nie pokazał ja sam moge Przemysława znokałtowac i to nie koniecznie w stójce. Takich dryblasów wywracam jak chce...a i z doskoku potrafie z nosa pendzel zrobic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno jest pewne jeśli Pudzian podczas walki pokaże że ma serce wojownika to japończycy go pokochają nawet jeśli nie będzie wygrywał. Ja zresztą też ; )
Ps: Nie zależnie od tego ile Pudzian trenował ostatnio karate czy boksu to i tak jeśli chodzi o technikę będzie amatorem w porównaniu do 1 ligi mma czy k1 i proszę z łaski swojej o tym pamiętać.
Ps:2 Trochę martwi mnie jedna rzecz mianowicie parę lat temu dostałem w odpowiedzi od Pudziana maila iż on i owszem powalczył by ale to kwestia kasy. Ja to oczywiście rozumie tylko mam lekkie obawy iż nastawi się na zgarnięcie kasy za samo wejście na ring a nie na to co na tym ringu pokaże. Oby nie...
Ps3: Czajcie ten klimat? Pudzian detronizuje Sapa i zostaje nowym ulubionym niedźwiedziem k1 i mma. Zaczyna występować w japońskiej kablówce staje się międzynarodową gwiazdą co przyczynia się do tego iż k1 i mma staje się masową Polską rozrywką .... hehehe kto wie, kto wie : ))
Napisano Ponad rok temu
Ps3: Czajcie ten klimat? Pudzian detronizuje Sapa i zostaje nowym ulubionym niedźwiedziem k1 i mma. Zaczyna występować w japońskiej kablówce staje się międzynarodową gwiazdą co przyczynia się do tego iż k1 i mma staje się masową Polską rozrywką .... hehehe kto wie, kto wie : ))
I pewnego pieknego dnia, siadamy przed tv, wlaczamy tvn i ogladamy prida ! (na zywo, a co :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem zawodnikow w K1 mozna podzielic na fighterow i showmanow, a do robienia show dla japonczykow Mariusz jest wrecz idealny. Obawiam sie tylko ze w prawdziwych walkach Pudzianowski ma na dzien dzisiejszy o wiele mniejsze szanse niz np. Przemek Saleta czy Lukasz Jarosz. No, chyba ze ktos wpadnie na pomysl sciagniecia do K1 np. Shaquille'a O'Neila z NBA i zorganizowania walki z Mariuszem (nawet bym sie nie zdziwil )
Mimo wszystko zycze Mariuszowi podbicia Japonii!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.... i skacząc po kanałach mówimy "Znowu powtórka PRIDE...."
tak , za 50 lat
Napisano Ponad rok temu
Obawiam sie tylko ze w prawdziwych walkach Pudzianowski ma na dzien dzisiejszy o wiele mniejsze szanse niz np. Przemek Saleta czy Lukasz Jarosz.
Kolega Mask of Sanity napisał wcześniej, że Pudzian miałby walczyć z Kenem Shamrockiem a więc walka byłba na zasadach MMA, nie uderzanych K-1. Porównania z Saletą czy Jaroszem nie mają racji bytu zatem.
W takiej formule wprawdzie repertuar technik które powinno się znać jest o niebo większy, ale i dużo bardziej przydaje się siła i masa (o czym można się było przekonać np. w walce Sapp vs Le Banner).
Napisano Ponad rok temu
"Ach, te plotki o Pudzianie...
Mariusz Pudzianowski i widowiskowe walki w formule K1? - Ciekawa historia, ale nieprawdziwa - dementuje pogłoski najsilniejszy człowiek świata."
Napisano Ponad rok temu
poza tym uwazam, ze Sapp przejechalby po Pudzianie jak kombajn po polu. niezaleznie od formuly walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na bardziej poważnie to mam lekkie wrażenie że niestety po prostu słabo Pudzianowi boks i karate szło więc nasz Dominator woli uniknąć lania na wizji... I tu niestety chyba tkwi geneza zagadnienia, a szkoda.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MFN CAGE FIGHT - GERMANY
- Ponad rok temu
-
Wykazy walk z turniejów MMA?
- Ponad rok temu
-
POLAK W K-1 MAX
- Ponad rok temu
-
Mirko CroCop vs Mark Coleman (15 lutego)
- Ponad rok temu
-
UFC 51 Super Saturday - 05.02.2005
- Ponad rok temu
-
Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
- Ponad rok temu
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III