ogólnorozwojówka
Napisano Ponad rok temu
Trening na wolnych ciężarach. 2 serie po 12-15 powtórzeń przez pierwszy miech. Niestety nie mam drążka w domu, ta opcja pleców odpada.
1) Wyciskanie sztangi na ławce poziomej (klatka piersiowa)
2) Przysiady z hantlami (czworogłowe ud)
3) leżąc na ławce poziomej rozpiętki ze sztangielkami - ramiona proste w łokciach (klatka piersiowa)
4) półprzysiad w bok z hantlami (pośladki, uda)
5) Unoszenie hantli bokiem w górę (barki)
6) Wyprosty tułowia na ławeczce (plecy)
7) Na przemian stronne uginanie przedramion ze sztangielkami (bicepsy)
8) leżąc tyłem na ławce poziomej - francuskie wyciskanie ze sztangielkami trzymanymi w chwycie młotkowym (tricepsy)
9) stojąc - równoczesne unoszenie sztangielek przodem ( przednie naramienne)
10) Uginanie nadgarstków ze sztangą podchwyt/nachwyt (przedramiona)
11) Wspięcia na palce ze sztangą na barkach (łydki)
12) Unoszenie nóg do pionu w leżeniu na plecach (brzuch)
13) brzuszki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak przegapilem to ,dzieki chudy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif rozpietki na wyprostowanych rekach niepolecalbym nawet doswiadczionym,przy wiekszym ciezarze mozna pozrywac sciegbna {SMILIES_PATH}/excl.gifNo może być tylko nie rób rozpiętek z wyprostowanymi rękami w łokciach bo się nabawisz kontuzji już przy ogólnorozwojówce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem {SMILIES_PATH}/question.gif Rozpiętki z wyprostowanymi rękami {SMILIES_PATH}/question.gifok' date=' gdzieś tam czytałem parę info na temat rozpiętek, przypuszczam że na wyprostowanych nawet na upartego nie dałbym rady dobić 1-2 serii do średnio 12 [img']{SMILIES_PATH}/smile.gif[/img] dzięki {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No w ogóle nie ma sensu robić rozpiętki na prostych rękach, w ogóle to nie wiem jaki ciężar byś "oderwał" z pozycji wyjściowej.Nie rozumiem {SMILIES_PATH}/question.gif Rozpiętki z wyprostowanymi rękami {SMILIES_PATH}/question.gifok' date=' gdzieś tam czytałem parę info na temat rozpiętek' date=' przypuszczam że na wyprostowanych nawet na upartego nie dałbym rady dobić 1-2 serii do średnio 12 [img'']{SMILIES_PATH}/smile.gif[/img] dzięki {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hyhy to niesa typowe rozpietki,wykonuje sie lekim ciezarem i sie robi tzw pompowanie w celu max rozciagniecia,ale to juz szkola wyzsza,niewracajmy do tego bo ktos krzywde sobie zrobi hyhy {SMILIES_PATH}/excl.gif {SMILIES_PATH}/excl.gifNie rozumiem {SMILIES_PATH}/question.gif Rozpiętki z wyprostowanymi rękami {SMILIES_PATH}/question.gifok' date=' gdzieś tam czytałem parę info na temat rozpiętek' date=' przypuszczam że na wyprostowanych nawet na upartego nie dałbym rady dobić 1-2 serii do średnio 12 [img'']{SMILIES_PATH}/smile.gif[/img] dzięki {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif