Podobno jest i na to i na to, chociaż co do powiększania penisa za pomocą suplementów, to podchodzę do rewelacji tego typu mocno sceptycznie
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno jest i na to i na to, chociaż co do powiększania penisa za pomocą suplementów, to podchodzę do rewelacji tego typu mocno sceptycznie
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kumpel kiedyś stosował maść na wzrost penisa, twierdzi że mu urósł 2-3cm, ale później już nic mu nie dawało hehe
Ciekawe czy rzeczywiście coś dało czy placebo.
W galileo z kolei testowali maść, pompke i sprężynkę do kutasa, po miesiącu niby maść i pompka zadziałała XD
Napisano Ponad rok temu
Jest, ale głowne jego działanie na poczatku dotyczy polepszenia erekcji bo tak dziala l arginina no i inne ziołowe składniki jakie są w środku.. Przez to, ze erekcje są wieksze i mocniejsze to poszerzają się ciała jamiste w penisie i penis wzrasta. Chociaż wiadomo,ze nie u kazdego wystapi efekt ponieważ każdy jest inny oraz u jednego penis moze się powiekszyć bardziej u drugiego mniej. Poza tym jeśli chcesz powiekszyć trochę penisa to kuracja musi być juz o wiele dłuższa i trwać tak min 3-4 miesiące. Krócej nie ma sensu raczej brać.
Napisano Ponad rok temu
No dobrze by było, aby ktoś jeszcze się wypowiedział
Użytkownik rokt edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile penis complete nie brałem i nie mogę wiele o nim napisać to brałem braveran, cum on i jeszcze sildenafil. Sildenafil proponowałbym sobie z góry odpuścić Jet to poważny środek, miałem po tym mega duże bóle głowy i jakbym wiedział to wcale bym się w to nie pakował. Braveran był ok, znacznie lepszy jednak okazał się cum on. ;Trochę inny schemat działania bo tutaj bierze się jedną tabletkę dziennie regularnie, ale cenowo wychodzi lepiej i działanie mocniejsze.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kreatyna a tabletki |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
kapsulki & tabletki vs. proszek |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||