Znacie jakieś fajnie przepisy na kanapki i przekąski na mase ?
Przekąski , kanapki na masę
Napisano Ponad rok temu
Jeśli high fat to boczek kielbasy mieso oczywiście domowe, pestki orzechy jaja
Dlugo by wymieniać
Jak mi coś wskoczy do głowy to napisze
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Kanapki.. Hmm.. Z serem żółtym/białym. Z dżemem, miodem, domową szynką lub pieczenią/mięsem.. No teoretycznie wszystko można wsadzić w chleb jednak ode mnie rada - bym ograniczała to źródło węglowodanów. No chyba ze masz taki domowy to okej. Co do przekąsek jeśli masz high carb to pieczone ziemniaki ala chipsy, owoce, suszone owoce, warzywa, ryż z czymś tam, budyń z kaszy jaglanej.? Jakieś fit ciasteczka z płatków owsianych lub innych
Jeśli high fat to boczek kielbasy mieso oczywiście domowe, pestki orzechy jaja
Dlugo by wymieniać
Jak mi coś wskoczy do głowy to napisze
Wielkie dzięki
Napisano Ponad rok temu
Na masie to wszystko tak naprawdę może robić za przekąskę przynajmniej mówię tu po sobie
Co do tych kanapek to osobiście polecam z jajkiem sadzonym i jakimś mięsem, może być wędlina lub np. grillowane kawałki kurczaka. Ostatnio podsmażałem sobie dynie i dodałem nieco miodu naprawdę polecam.
Jedyne co Cię ogranicza na masie to tak naprawdę wyobraźnia. Produkty wykorzystujesz takie jak na co dzień, więc polecam nieco poeksperymentować .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o przekąski to wybieram, zdecydowanie ciasteczka zbożowe, tylko ja nie potrafię oszukać głodu.
Napisano Ponad rok temu
Przekaski na mase? hmm z duza iloscią białka np. serniczki, moze jakies orzechy, albo poprostu chlebek ryzowy z twarogiem i warzywami
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o przekąski to wybieram, zdecydowanie ciasteczka zbożowe, tylko ja nie potrafię oszukać głodu.
Głód w czasie budowania masy powinien informować, że dieta kuleje
Napisano Ponad rok temu
Można zrobić też samemu pasty. To nic trudnego. Jajeczna jest smaczna albo awokado z kakao
Napisano Ponad rok temu
Możesz wrzucić przepis na tę drugą? Z chęcią przeczytam bo pierwszy raz słyszę o takim połączeniu.
Napisano Ponad rok temu
Szybka, wysokokaloryczna przekąska bogata w białko Peanut Butter Protein smaczne, kcal spooro, smak niebo w gębie - uzależnia:D można łychą i na kanapki więc masz 1 produkt, ale w 2 wersjach:) A takto to czy kanapki na mase to dobry pomysł? Zastanawiałbym się, jak już to z pieczywa na zakwasie. A nie można, np dowalić ze 300 gram piersi, pokroić w kostkę i do opakowania? tanio, dobrze i tez smacznie;) a i możesz dodać do tego kurczaka masło wspomniane wcześniej;) czyli znowu masz 3 w jednym:P hehe a kurczak w sosie z orzechów ziemnych pychoooota.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie orzechy i masło orzechowe to niestety trochę pułapka dla diety, jak dorwę się do sloika to ciężko odejść
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.. eh samo masło nie jest złe, super dodatek tłuszczy ale właśnie to dopadnięcie się do sloika jest najgorsze!Dla mnie orzechy i masło orzechowe to niestety trochę pułapka dla diety, jak dorwę się do sloika to ciężko odejść
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.. eh samo masło nie jest złe, super dodatek tłuszczy ale właśnie to dopadnięcie się do sloika jest najgorsze!
Najlepsze jest to, że gdy pęka taki "słoiczek" to mimo wszystko z rana nie ma uczucia przejedzenia czy jakichkolwiek objawów nadmiernego spożycia. Oczywiście to moje osobiste spostrzeżenia, być może że inni mają mniej szczęścia niż ja .
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze jest to, że gdy pęka taki "słoiczek" to mimo wszystko z rana nie ma uczucia przejedzenia czy jakichkolwiek objawów nadmiernego spożycia. Oczywiście to moje osobiste spostrzeżenia, być może że inni mają mniej szczęścia niż ja .
No dawno nie jadłam i szczerze powiedziawszy nie pamiętam czy było okej czy nie..
.
.
Chyba czas wypróbować
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potreningowy zdrowy koktajl - łatwizna
- Ponad rok temu
-
Warsztaty dla młodziezy
- Ponad rok temu
-
Miód?
- Ponad rok temu
-
Posiłek potreningowy Shake / Smoothie / Lody - playfitcook
- Ponad rok temu
-
Placuszki bananowe 600 KCAL!
- Ponad rok temu
-
Placuszki jabłkowe o wyższej zawartości białka
- Ponad rok temu
-
Wysokobiałkowy omlet owsiany!
- Ponad rok temu
-
Koktajl białkowy
- Ponad rok temu
-
Kcale
- Ponad rok temu
-
Łatwe i szybkie jedzenie do szkoły / pracy.
- Ponad rok temu