odpowiem tylko juz nie mam czasu jutro na wszystko odpowiem jutro zrobie fotkie moim suplom jakie jeszcze mam i sami ocenicie aa za przesyłkie niewiem dokładnie ile płace ja zamawiam u mojego znajomego z usa on mi robi paczkie i sle , a cykle robie nie dłuzej jak 6 tygodni po 6 tygodniach przerwa około 2 miesiecy i odnowa jakiś cykl a nieraz robie przerwe na nawet 6 miesiecy wtedy biore same amino kwasy i jakie białko , treningi mam ułozone w zaleznośći jaki jest cel , co jeszcze moge dodać teraz własnie chce cos zapodać mocniejszego bo czuje juz ze to juz szczyt mojej formy i bez jakis dopalaczy nic wiecej nie pojdzie
aa za 1500zł to wcale nie jest duzo na miesiac np... białko 2 kg.. kosztuje około 50euro to 1500zł to jest nic na suple , pozdro....
aa jeszcze jak je łącze normalnie tak jak kazdy z was a w jakich ilościach to zalezy kazdy ma inaczej ja biore róznie , napewno nie trzymam sie ściśle zalecanej dawki
teraz chce wziąc trenadrol albo megavol ,to bedzie pierwszy cykl na koksie
Siema, Twoja odpowiedz klasyfikuje się w przedziale wiekowym 14-16lat.
Znowu opowiadasz bajeczki ... dałeś się wplątać w mój blef . Już chłopaki pisze dlaczego :
Jeżeli zamawiamy z firmy sprzedającej suplementy np z USA to oczywiście firma ma podpisana umowę z kurierem pocztowym i płacimy 1/3 podanej mojej stawki lub np powyżej kwoty 500USD jest free.
Jeżeli Twój kolega wysyła ci paczkę to płaci maksa i w sumie Oki ziom że pokrywa koszty nadania paczki ( ponieważ ty dokładnie nie wiesz ile to więc może on płaci
) / koszt 94GBP = 140USD.
Super że 2kg białka kosztuje 50euro ponieważ w USA płacimy w USD = $. No chyba ze przesyłasz EURO do USA i jest to przeliczane według kursu banku USA i dostajesz jakieś 30-40EURO w dupę przy kwocie 400USD. Tu też mam doświadczenie pracowałem w kantorze wymiany walut przez 2lata ( jako prywatny ochroniarz właściciela ale z laskami z kasy tak waliliśmy na kasie klientów ).
Jeżeli zakładasz temat to chcemy wiedzieć konkrety na tym polega forum a tu nic z Twojej strony a tutaj :
"a cykle robie nie dłuzej jak 6 tygodni po 6 tygodniach przerwa około 2 miesiecy i odnowa jakiś cykl a nieraz robie przerwe na nawet 6 miesiecy wtedy biore same amino kwasy i jakie białko , treningi mam ułozone w zaleznośći jaki jest cel , co jeszcze moge dodać teraz własnie chce cos zapodać mocniejszego bo czuje juz ze to juz szczyt mojej formy i bez jakis dopalaczy nic wiecej nie pojdzie "
MY NIC Z TEGO NIE ROZUMIEMY POZDRAWIAM