Witam, jutro zamierzam wybrać się do sklepu w celu kupna hantli. (10 kg) I tutaj pojawia się pytanie, czy lepiej kupić jedną hantlę czy odrazu dwie ? Słyszałem że na 2 hantle jest więcej ćwiczeń i możliwości. Ale też jestem początkujący więc może wystarczy jedna ? Proszę o pomoc w wyborze  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie lepiej 2 hantle raz ze jest więcej ćwiczeń a dwa ze szybciej można je wykonać ale jeszcze lepsza opcja byłoby kupienie sztangi zamiast tych hantli
sztange lepiej od razu z ławeczką czy może być bez??
Napisano Ponad rok temu
sztange lepiej od razu z ławeczką czy może być bez??
Jeżeli masz fundusze kup z ławką jeżeli nie to narazie sama sztanga musi wystarczyc + ok 100kg obciążenia
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli masz fundusze kup z ławką jeżeli nie to narazie sama sztanga musi wystarczyc + ok 100kg obciążenia
obciążenia mi raczej tyle nie potrzebne macham dwoma sztangiekami po 13kg i jest wystarczająco. Zastanawiam sie nad ławką i sztangą żeby klate i martwy ciąg wdrożyć do mojego FBW. Dzieki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Jak masz fundusze to hantle, sztanga i obciążenie do większości FBW starczy (no i oczywiście najlepszy przyjaciel drążek), laweczkę na upartego da się czymś zastąpić np, krzesłami i taboretem (jestem niczym pomysłowy Dobromir )

Napisano Ponad rok temu
Duży wybór sprzętu do domowej ale też profesjonalnej siłowni ma K Sport ( k-sport.com.pl). Dobra jakość w konkurencyjnej cenie. Przy większym zamówieniu (limit jest chyba od 350 zł) dostawa jest za darmo. Dobry kontakt ze sklepem, informują na bieżąco o wysyłce, wiadomo na kiedy się spodziewać sprzętu.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Na czym smażyć? | Diety | 
 |   
 | ||
| Masa czy redukcja | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Bcaa - czyli jeden z popularnych chwytów marketingowych | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| na czym smazyc? | Dieta | 
 |   
 | ||
| jak to sie nazywa, do czego służy, z czym to sie je... | Inne sporty | 
 |   
 | 
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Hantle
| Kulturystyka i Fitness → 

Trening dla początkujących → Kilka wskazówek dla początkującegoNapisany przez , Ponad rok temu  hantle, fbw | 
 |   
 | ||

Trening dla średniozaawansowanych → FBW. Powrót po przerwie.Napisany przez , Ponad rok temu  FBW, średniozaawansowany, hantle i 1 więcej | 
 |   
 | ||

Sprzęt do siłowni → Hantle stałe gumowaneNapisany przez , Ponad rok temu  hantle, stałe | 
 |   
 | ||

Trening dla początkujących → Trening do 16-latka. Czy coś zmienić w ćwiczeniach?Napisany przez , Ponad rok temu  16 lat, trening, ćwiczenia i 1 więcej | 
 |   
 | ||

Sprzęt do siłowni → Jakie wybrać hantle?Napisany przez , Ponad rok temu  hantle | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Stojak pod sztangę, drążek oraz taśma Stojak pod sztangę, drążek oraz taśma- Ponad rok temu 
- 
			 Czy warto kupić te akcesoria na siłownię? Czy warto kupić te akcesoria na siłownię?Max333 - Ponad rok temu 
- 
			 Rozmiarówka Jeff seid Rozmiarówka Jeff seid- Ponad rok temu 
- 
			 Co kupić do domowej siłowni itp Co kupić do domowej siłowni itp- Ponad rok temu 
- 
			 Ławka która lepsza Ławka która lepsza- Ponad rok temu 
- 
			 Ławka , co myślicie Ławka , co myślicie- Ponad rok temu 
- 
			 Sam Atlas Sam Atlas- Ponad rok temu 
- 
			 Rowerek treningowy Rowerek treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 Kula lekkoatletyczna Kula lekkoatletyczna- Ponad rok temu 
- 
			 Stojaki pod sztangę domowej roboty! Stojaki pod sztangę domowej roboty!- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu