Witam nie będę owijał zacznę z grubej rury.
20 lat waga 70 kilo ma to sens iść na siłownie bez robienia masy i jedzenia kilogramów odżywek i innych drogich rzeczy??
Jeśli nie to nie będę zdziwiony..
Napisano Ponad rok temu
Witam nie będę owijał zacznę z grubej rury.
20 lat waga 70 kilo ma to sens iść na siłownie bez robienia masy i jedzenia kilogramów odżywek i innych drogich rzeczy??
Jeśli nie to nie będę zdziwiony..
Napisano Ponad rok temu
ma sens - lepsze 70kg mięśni niż sflaczałego ciała. Nie musisz też brać odzywek, wystarczy, że będziesz się odpowiednio odżywiał (ilościowo i jakościowo) a waga się poprawi.
Napisano Ponad rok temu
Pytanie na poziomie, czy warto dalej oddychać bo i tak umrę. Oczywiście, wylicz swoje zapotrzebowanie kcal, ułóż diete oraz trening i rośnij
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
Witam na forum
Na początku pomyślałem, że ten wątek podchodzi pod trolling... ale każdy kiedyś zaczynał i nie wiedział
co i jak.
w sumie tu nie ma czego dodawać, wszystko zostało powiedziane.
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to, że zamierzam iśc na siłownię od dłuższego czasu i chciałem po to zrobić ''troche masy'' ale ciągle stoje na tej samej ani w dół ani w górę więc straciłem nadzieje na to
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to, że zamierzam iśc na siłownię od dłuższego czasu i chciałem po to zrobić ''troche masy'' ale ciągle stoje na tej samej ani w dół ani w górę więc straciłem nadzieje na to
Nie ma sensu tyć wtedy kiedy nie ćwiczysz - nie masz mięśni poniszczonych więc Ci nie urosną. A to, żeby Ci mięśnie na początku pojawiły to potrzeba po prostu chodzić, na początku zawsze pojawiają się mięśnie, trudniej jest dopiero jak ćwiczysz już jakiś czas.
Napisano Ponad rok temu
DObrze chłopaki mówią, jest różnica zalanie się tłuszczem a stopniowe nabieranie wagi w postaci mięśni
też. Proponuje na razie dodać aktywność fizyczną, sprawdzić po miesiącu jakie będą efekty.
Potem oblicz sobie dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i porównaj z tym ile jesz. Często bywa tak , że
wydaje nam się że jemy dużo a i tak mamy braki.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sprawy, powodzenia
Napisano Ponad rok temu
przede wszystkim trzeba duzo (ale z głową) jeść, żeby nabrać masy, a jednocześnie można ćwiczyć i wyrabiać mięśnie, odżywki nie są dobrym rozwiązaniem, lepsza jest motywacja i samozaparcie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu