niemoge przybrać na masie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh wiem DIETA TO PODSTAWA,Ale niestety koledzy nie moge sobie na nią pozwolić.SAm na siebie nie zarabiamtak więc wiecie...Tu jest problem...
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja niemoge jesc przykładowo kolację cały czas równo 20:00 bo róznie z tym czasem jest...
a kto mówi ze masz jeść o 20.00 staraj się jeść odpowiednie posiłki co 3h i będzie dobrze ja tez nie daje rady raz jem tak a raz inaczej ważne ze co 3h rożnie z tym czasem bywa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
watpie ze cos to da bo juz tak próbowałem i efekt marny...Za szybka przemiana materii,Ektomorfik
Da ci to na pewno więcej niż kreatyna ! Próbowałeś a co jadłeś ?? Bułkę z serem ? Ja mowie o porządnych posiłkach ...
Napisano Ponad rok temu
Na żarcie niemasz a na kreatyne masz ? Też coś.
Najpierw bierzesz sie za odżywianie, a jak masz dobrą diete to po jakims czasie bierzesz sie za suple.
Dieta ci da efekt, syple bez diety marne.
I to musi być urozmaicona micha białko,węglowodany,zdrowe tłuszcze,witaminy,minerały, posiłki co 2-3h a nie bułka z serem na tym nie przytyjesz a ogólnie o odżywianiu przeczytaj w tematach podwieszonych, poczytaj przykładowe diety i ułuż coś porządnego a my ocenimy.To tyle
Edit: też miałem kiedyś problem z przytyciem (gdy mi zależało na masie)
Wtedy miałem w diecie ok 2 gramy białka na 1kg masy ciała (zwierzęce i roslinne razem) więcej bym nie dawał na mase bo podobno od nadmaru biaka cieżej przytyć, zdrowych tłuszczy 1,5-2g na 1kg masy ciała a węglowodanów (i tu jest klucz do sukcesu a razczej masy) 7-8g na 1kg masy ciałą.Teoretycznie maksymalnie jest 6 gramów ale ja miałem problemy z tym więc sie napieprzałem węglowodanami na full i szło wkońcu z czasem do przodu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Człowieku kreatyna listek 5zł...
WTF?
Bez jedzenia nie masz co marzyć o masie mięśniowej :)Musisz naciągać rodziców na jedzenie nie ma innej rady hehe Nie jedz słodyczy i od razu budżet Ci się zwiększy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu