Witam 24 konicze moje odżywki ( ostrowia , gainer , cp , mono , witaminy , coq , carbo ) i co dalej planuje sobie coś takiego tylko że chcem bez kreatyny gdzieś w połowie lipca zacząć Activita BCAA XTRA + Olimp Tribusteron 60 + Gainer MCT z olimpa +Multiple z olimpa co wy na to ??

kolejne odzywki
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
kolejne odzywki

RAMIE W RAMIE JAK SPARTANIE ...
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''

'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Re: kolejne odzywki

Na mnie ten gainer dobrze działa lat ma 18 więc może mi tribulus nie jest potrzebny a zma kupić czy nie ??

RAMIE W RAMIE JAK SPARTANIE ...

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Prośba o sprawdzenie planu treningowego i pomocy przy diecie.Jestem młody i proszę o pomoc. | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Problem Po Cyklu Błagam O Pomoc ! | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| KLATA czy to da efekt prosze o pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prosze o pomoc - odpowiednia dieta | Dieta | 
 |   
 | ||
| Pomocy | CROSS-BUDO | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Co mogę jeszcz dołożyć by zwiększyć masę mięsniową Co mogę jeszcz dołożyć by zwiększyć masę mięsniową- Ponad rok temu 
- 
			 POMPA POMPA- Ponad rok temu 
- 
			 MHP Trac NO-Extreme - Świat NO-Boosterów Już Nigdy Nie Będzie Taki Sam MHP Trac NO-Extreme - Świat NO-Boosterów Już Nigdy Nie Będzie Taki SamEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Gaspari Nutrition Novodex Gaspari Nutrition NovodexEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Co sądzicie o odżywce Massacra? Co sądzicie o odżywce Massacra?- Ponad rok temu 
- 
			 Białko- potrzebna pomoc wyboru :) Białko- potrzebna pomoc wyboru :)- Ponad rok temu 
- 
			 Jak postąpić Jak postąpić- Ponad rok temu 
- 
			 Wakacyjny cykl Wakacyjny cykl- Ponad rok temu 
- 
			 POMOCY !!! Scorch + białko ? spalanie tłuszczu + rzeźba POMOCY !!! Scorch + białko ? spalanie tłuszczu + rzeźba- Ponad rok temu 
- 
			 NAJLEPSZE I NAJGORSZE SUPLEMENTY NAJLEPSZE I NAJGORSZE SUPLEMENTY- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu