Mam pytanko, nie wiem czy pisze to w odpowiednim dziale.
Czy wydęte brzuchy biorą się ze sterydów czy też z przyjmowania dużej ilości pokarmu <mówię tu o zdrowej, pełnowartościowej żywnosci a nie kebaby i oczywiście podczas regularnych ćwiczen>?
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko, nie wiem czy pisze to w odpowiednim dziale.
Czy wydęte brzuchy biorą się ze sterydów czy też z przyjmowania dużej ilości pokarmu <mówię tu o zdrowej, pełnowartościowej żywnosci a nie kebaby i oczywiście podczas regularnych ćwiczen>?
Napisano Ponad rok temu
Oba z wymienionych czynników mogą być przyczynami nadmiernego wzdęcia. O ile w pierwszym przypadku ciężko temu zaradzić, tak w drugim wystarczy zmniejszyć objętość spożywanych porcji oraz rozłożyć posiłki na większą liczbę. Warto też włączyć do diety sypki błonnik, który pozwoli na wyregulowanie pracy jelit.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
A jak to wyglada u ektomorfow ? Przy zjadaniu Ok 4000 kcal
Doprecyzuj pytanie bo nie bardzo wiem o co chodzi. Masz na myśli, jak z pracą żołądka u ektomorfików przyjmujących z diety około 4000 kalorii?
Napisano Ponad rok temu
Tak, dokladnie o to mi chodzi. Ekto, czyli ja maja bardzo szybki metabolizm wiec chyba nie bedzie problemu z wydętymi brzuchami?
Napisano Ponad rok temu
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz Podejrzewam, że raczej nie będzie kłopotu. Raz z uwagi na szybki metabolizm, a dwa że będzie to 4000kcal zdrowego jedzenia bez śmieciowych dodatków.
Napisano Ponad rok temu
Może, ale nie musi! Musi sam się przekonać jak to będzie i to chyba jedyny sposób by sprawdzić jak to jest w praktyce. Wydaje mi się, że włączenie do diety błonnika/zielonych herbat robi kolosalną robotę dla metabolizmu oraz pracy naszych jelit. Grunt to odpowiednie przygotowanie!
Napisano Ponad rok temu
To prawda ale taka dieta musi na dobre wejść do naszego zycia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zanim wejdzie w życie trzeba trochę czasu by się do niej przyzwyczaić, a to będzie z pewnością łatwiejsze po uprzednim i powolnym przygotowaniu organizmu na zmiany.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
brzuchy |
Inne sporty |
|
|
||
zeby brzuchy nie urosly |
Rozmowy nie na temat |
|
|