cykl omka boldon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
robie na poczatek cykl z razakiem na spokojnie,jak na pierwszy cykl sterydowy.ale jak pisalel mam jeszcze 20 ampulek omki i 10ml boldenon undecylenate BRD-FID.zamierzam za jakies 2 miesioce skorzystac z tego co mam ale ktos tam pisal ze mam zamalo boldenu.jak moze mi ktos rospisac cykl z 20 amp omki 10ml boldenu,czy moze trzeba cos lepiej dokupic (co)dziekuje za pomoc co najlepiej dodac zeby jakos dobrze to zadzialalo.pozdrowionka
1-12 Omnadren 250mg/e5d
1-12 Boldenone 200mg/week
Po trzech tyg od ostaniej injekcji zacznij odblok z Clomid`u. Jak bedziesz miał zmniejszone jądra to 13-14tyg HCG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po trzech tyg od ostaniej injekcji zacznij odblok z Clomid`u. Jak bedziesz miał zmniejszone jądra to 13-14tyg HCG
sorrki ale nielapie bo jestem poczatkujacy w te klocki,nielapie tych skrutow,jak bym mugl prosic o rospisanie cyklu w (ml)
Napisano Ponad rok temu
1-12 Omnadren 250mg/e5d
sorrki ale nielapie bo jestem poczatkujacy w te klocki,nielapie tych skrutow,jak bym mugl prosic o rospisanie cyklu w (ml)
e5d -> co 5 dzień
week -> tydzień
Zobacz ile mg przypada na ml i bedziesz w domu
mugl - mógł
skrutow - skrótów
Napisano Ponad rok temu
week -> tydzień
to 1 ampolka omki co 5 dni a boldenu 1 ml chyba bo tam jest napisane 250mg/ml. to wychodzi troche mniej boldenu niz 1ml
Napisano Ponad rok temu
e5d -> co 5 dzień
week -> tydzień
to 1 ampolka omki co 5 dni a boldenu 1 ml chyba bo tam jest napisane 250mg/ml. to wychodzi troche mniej boldenu niz 1ml
No to bierz 250mg, nigdzie nie napisałeś ze masz boldka o stężeniu 250mg. Standard to 200mg a są również 50mg/ml.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przepraszam ze nienapisalem jaki bold,ok jeszcze raz mam 10ml BRD-FID boldenon undecylenat 250mg/ml i 20 ampolek omadrenu i niewiem czy uloze z tego jakis sensowny cykl bo ktos tam pisal ze mam za malo boldka
Cykl 10tyg na boldu to totalne minimum a z matematycznego punktu widzenia to masz na 10week boldenonu.
Omnadrenu masz OKi.
Jakie odzywki dołaczasz
Napisano Ponad rok temu
Cykl 10tyg na boldu to totalne minimum a z matematycznego punktu widzenia to masz na 10week boldenonu.
Omnadrenu masz OKi.
Jakie odzywki dołaczasz
biore vitaminy z olimpa i pvl mutant mass
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolego boldka lepiej chyba wżąść 100mg te duże stezenia często lipa lepiej bic wiecej i pewniej jest.
Jezeli ktoś bije 800-1k/week + 1500-2k testy, pozniej winko i prop e2d przez 6-7tyg to Twoja opcja odpada.
Jest duzo sprawdzonych produktow 200/250 i 300mg/ml.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jakiego boldka polecasz mac,razak mi nie podszedł a malaja muszę walić troche w ta strzykawe
Skała, jest problem ja nie mieszkam w PL a tutejsze produkty są trudne do kupienia w naszym kraju.
Napisano Ponad rok temu
Skała, jest problem ja nie mieszkam w PL a tutejsze produkty są trudne do kupienia w naszym kraju.
no to fakt,dlatego bazuje na mniejszych i pewnych stężeniach,zamienilem razaka na malaja i zaraz inaczej niedługo wrzuce foty z cyklu, ktory mi rozpisaleś pzdr
Napisano Ponad rok temu
A nie bałes się brać takiego niepewnego boldka i to jeszcze under???a jakiego boldka polecasz mac,razak mi nie podszedł a malaja muszę walić troche w ta strzykawe
Przecież są apteczne nandrolony, które można dostać. Dosyć, że produkt dla bydła, koni, psów to jeszcze z lewej, niepewnej półki. Co innego z tabsami, jak coś nie tak pójdzie to za przeproszeniem wszystko wysr..sz i po kłopocie. Ale bić lewe środki prosto w organizm. No ruska ruletka, mało powiedziane.
Napisano Ponad rok temu
Masz racje tabletki przepływają bezpośrednio z przełyku do odbytnicy omijając układ pokarmowy ( wątrobe/jelita/zołądek itd )
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Panie. Ja pana wiedzy na temat dopingu nie kwestionuje. Na pewno zna się pan na wielu środkach, jest pan ekspertem w swojej dziedzinie, wie pan także jak wygląda ich dostępność na rynku. Tu jest Pan z pewnością osobą posiadającą bardzo dużą wiedzę. Ja tej wiedzy nie posiadam tyle, dlatego zapisałem się do forum, aby z niej korzystać, czerpać ją od ludzi, ekspertów jak pan np.Apteczne Nandrolone np Organon Deca-Durabolin jest najczęstszym podrabianym sterydem anabolicznym i 90% tego produktu na rynku to underground/fake wiec o czym tu piszesz
Masz racje tabletki przepływają bezpośrednio z przełyku do odbytnicy omijając układ pokarmowy ( wątrobe/jelita/zołądek itd )
ALE pokaż mi panie szanowny gdzie, w którym miejscu napisałem, że tabletki przepływają bezpośrednio z przełyku do odbytnicy omijając układ pokarmowy ( wątrobę/jelita/żołądek itd ).
No właśnie- tego nie pisałem, więc nie bądź pan taki domyślny co ja chciałem napisać
A apropo iniekcji domięśniowych tzw. underami. Oczywiście co tam taki amator jak ja może wiedzieć na ten temat??- przecież to pan jest ekspertem od medycyny. Załóżmy jednak, że napełnianie ampułek, flakoników przebiega w niezbyt sterylnych warunkach, albo kolega z piwnicy nie umył rączek po wyjściu z toalety. No każdemu może się to zdarzyć, nawet lakarzowi- prawda ekspercie
Załóżmy że substancja, którą później będziesz wstrzykiwał do mięśnia została skażona bakteriami, np. bardzo popularnymi z podgrupy psychrofilne, które powodują bakteryjne zapalenie opon mózgowych, w tym również poważną infekcję wyściółki komór mózgu. A wszystko to przez nie umycie rączek.
Widział pan ekspert kiedyś jak, osoba po zastrzyku z "underowskim koksem" dostaje w przeciągu 24 h nudności,po których wymiotuje krwią??? Ja widziałem takie osoby. Miały one ponadto takie piękne objawy jak bóle w nadbrzuszu, biegunkę z krwią. W przeciągu 72 h uaktywniały sie u nich owrzodzenia w przewodzie pokarmowym, często z krwawieniem. Pan ekspert wie również co to jest choroba Leśniowskiego-Crohna czy wrzodziejące zapalenie jelita grubego- bo to tez było u nich. Stosunkowo najłagodniejszymi objawami u tych osób, które zaaplikowały sobie domięśniowo "underowski koks" były reakcje nadwrażliwości, takie jak wysypka, świąd czy rumień. Często występowały też u takich pacjentów reakcje alergiczne jak obrzęk całej twarzy, języka, górnych dróg oddechowych, duszność- człowiek nie może wtedy samodzielnie oddychać- a matka patrzy jak synalek oddycha z rurką w krtanii. Wiesz ekspercie od underów jak bije serce gościa, który dostaje częstoskurczu przy jednoczesnym spadeku ciśnienia tętniczego?? Nie wiesz i sie nie dowiesz. Przy długotrwałym stosowaniu skażonym tym waszym underowskim boldkiem, mogą wystąpić zaburzenia czynności wątroby, nerek- apropo ekspercie sikałeś kiedyś na zielono:), albo miałeś ekspercie zmiany obrazu krwi w nerkach. Iniekcja domięśniowa z skażonym bakteriami boldkiem często jest powikłana ropniem lub nawet martwicą skóry. Ale co ja tam niedoświadczony nowicjusz mogę wiedzieć. Prawda ekspercie
Napisano Ponad rok temu
Ludzie używają środków underground ponieważ stanowi to 90% dostępnych sterydów anabolicznych na rynku. Każdy ma pojęcie sięgając po saa czy jest to produkt apteczny czy underground z możliwymi efektami ubocznymi. Widząc Twoja marne wymiary ciała i siłowe. tylko możesz pisać teorie bo praktycznego doświadczenia nie masz
Na tym polega forum wymieniamy się doświadczeniami w konkretnych działach i na 7k użytkowników nikt jeszcze nie napisał postu o jakimś problemie lub wizytą w szpitalu. Dla Twojej wiedzy w obecnych czasach nie masz nigdy 100% pewności czy środek jest apteczny czy jest underem
Napisano Ponad rok temu
Teoria?? Jak kiedyś będziesz miał okazję być w Poznaniu, to zapraszam cię do szpitala im. Franciszka Raszei, przy Mickiewicza 2 . Tam znajduje się na drugim piętrze oddział toksykologii i chorób wewnętrznych-duże fioletowe drzwi-napewno poznasz. Masz u mnie darmową wycieczkę po oddziale. Może powymieniasz się z moimi pacjentami swoim doświadczeniem.Słuchaj, nie rozśmieszaj tu nikogo teorią.
Ludzie używają środków underground ponieważ stanowi to 90% dostępnych sterydów anabolicznych na rynku. Każdy ma pojęcie sięgając po saa czy jest to produkt apteczny czy underground z możliwymi efektami ubocznymi. Widząc Twoja marne wymiary ciała i siłowe. tylko możesz pisać teorie bo praktycznego doświadczenia nie masz
Na tym polega forum wymieniamy się doświadczeniami w konkretnych działach i na 7k użytkowników nikt jeszcze nie napisał postu o jakimś problemie lub wizytą w szpitalu. Dla Twojej wiedzy w obecnych czasach nie masz nigdy 100% pewności czy środek jest apteczny czy jest underem
Pozdrawiam ekspercie.
Nie ma to jak mieć wybitnych specjalistów od koksu.
A z ciekawości to zdjęcie z niemarnymi wymiarami to twoje
Jak tak to już wolę mieć marne wymiary.
Pozdrawiam