Siema, jak w temacie. Szukam fajnej i jednoczesnie taniej torby sportowej, moze plecaka. Chodze na silke, ale stara torba juz sie do niczego nie nadaje. No i tez chcialbym, zeby ta torba nie byla do wywalenia po tygodniu. Zalezy mi na jakosci
Torba sportowa
Napisano Ponad rok temu
podejdź do sklepu, albo po prostu spytaj się na siłowni, co inni noszą. To jest chyba najlepsza forma. Ja mam Nike i nie narzekam. No ale jak spytasz ludzi na siłowni to na pewno Ci powiedzą
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Koko222 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla Was to wszystko takie proste nie znam za duzo osob na silowni, zeby podchodzic do jakiegos osilka i pytac: ej, a gdzie kupiles torbe? a z allegro mam fatalne doswiadczenia. Kiedys kupilem sobie kilka ciuchow sportowych. No i znacznie roznily sie od opisu. Jakosc byla fatalna, jeszcze smierdzialo papierosami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koko dobrze mówi. a jak nie chcesz allegro, to wybierz inny sklep, ja lubię kupować w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co prawda kupuję tam buty ale torby też są. Nigdy fajkami nie śmierdziały a jeśli chodzi o jakość to nigdy nie narzekałam. Cenowo też jest ok w porównaniu z innymi sklepami sportowymi. A co w tym jest złego, żeby podejść i się spytać na siłce? tak się właśnie nawiązuje znajomości. Tylko podejdź pewny siebie a nie wystraszony. Jak będą normalni to pomogą
Napisano Ponad rok temu
dobra. dzieki za pomoc, za wskazowki itd po swietach cos rusze z tym tematem i cos sobie kupie z tych co mi tutaj rekomendujecie
Napisano Ponad rok temu
ja kupiłem torbę na bazarze za 20zł i jest dużo lepsza niż te po 100zł znanych marek...
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja mam taką torbę od Treca i jestem mega zadowolony. Bardzo pojemna, wszystko można zabrać bez problemów.
Napisano Ponad rok temu
Ja w promocji kupiłam torbę nike za 68 zł. Dość spora i z wentylacją. Nie narzekam
Napisano Ponad rok temu
Ja dostałem jakąś razem z karnetem na siłownię i w sumie jest dla mnie wystarczająca.
Napisano Ponad rok temu
Ja kupiłam w decathlonie. Miałam kiedyś pumę, ale szybko popękała w niej ta taka jakby cerata,. która wyściela dno.
Napisano Ponad rok temu
Też miałem torbę z decathlonu i nie wspominam jej zbyt dobrze. Wygąda nieźle, ale wytrzymałość to porażka.
Napisano Ponad rok temu
Najepszą torbę jaką kiedykoliwek miałem - mam na myśli taką która najdłużej mi wytrzymała to ta , która znalazłem w sklepie 11teamsports. Była akurat na promocji i jestem z niej bardzo zadowolony. jak patrzę na stronę tego sklepu to oni co chwila mają jakąś promocję
Napisano Ponad rok temu
Teraz wszystko można kupić na internecie. Nie ma co się zastanawiać.
Interesuje się zakładami bukmacherskimi oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to moja pasja.