Cześć. Szukam jakiejś ławeczki + sztangi do ćwiczeń. Nie orientuję się w ogóle temacie, więc liczę na waszą kreatywność Jeśli to pomoże to mam 180cm wzrostu, 66kg masy, ćwiczyłem kilka miesięcy (co 2 dni pompki + podciąganie na drążku) i skończyłem rok temu, jeśli chodzi o siłę to szału nie ma. Mój cel to masa. Nie chcę wydać za dużo kasy, ale też nie chcę, żeby sprzęt mi się po roku rozpadł. Po 3 latach już może
Sztanga + ławeczka do ćwiczeń.
Napisano Ponad rok temu
Mam do sprzedania ławeczkę model 'hs1070' jest nowa stan bardzo dobry posiada możliwość kąta ujemnego a także ma poręcze do pompek francuskich cena 320 zł kupiłem za ponad 400
Napisano Ponad rok temu
Proponuje kupić
ławkę z Regulowanym Skosem
Do tego Osobne Stoiaki ( Również Regulowane)
i Gryf długi 180cn.. + obciazenie na gryf..
Napisano Ponad rok temu
To ile na takie coś musiałbym mniej więcej wydać pieniędzy? Nie jestem jakimś zagorzałym fanem siłki, po prostu chciałbym podbudować trochę swoje ciało, więc nie potrzebuję sprzętu na długie lata.
Napisano Ponad rok temu
Ławka wraz ze stojakami jest tańsza niż osobne... osobno jest lepiej, ja mam razem i nie do końca się sprawdza. Cena ławki z stojakami to około 300-400 zł oczywiście są droższe, tańsze też ale nie polecam.
Gryf jakieś 120-160 zł (ja mam gryf 200 cm)
Obciążenie jest dość drogie
4-5 zł za 1 kg.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie planujesz długiej przygody z siłownią myślę że nie ma co komponowanie sprzętu w domu, jeśli masz siłownię w okolicy to tam chodź będziesz miał możliwość trenowania na dobrych i różnorodnych sprzętach Możesz też podejrzeć jak trenują bardziej doświadczone osoby spytać się o coś np też
Napisano Ponad rok temu
Mój budżet podskoczył do 800 zł. Czy w tej cenie znajdę coś dobrego, co posłuży mi na co najmniej 2 lata? Chodzi mi o ławeczkę + sztangę.
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie. Ogólnie to gryf nowy w jakimś hipermarkecie możesz dostać (do 120zł)
ławeczka ze stojakami(osobno) ja bym najpierw poszukał na OLX albo gdzieś na grupie na fb czy ktoś nie ma na sprzedasz. Wiem że często trafiają się okazję. Mój kumpel z klasy w zeszłym tygodniu kupił ławeczkę z regulowanym skosem góra dół, osobno stojaki regulowane i modlitewnik doczepiany do ławeczki za 120 zł!
Tak więc najpierw okazje a potem sklep.
Obciążenie możesz popytać czy ktoś nie ma ze znajomych bądź rodziny, z tym już nie ma tyle okazji choć warto poszukać. Ja osobiście kupiłem na złomie żeliwne obciążenie. Wyrwałem 60kg w krążkach (4x10 i 4x5) i dwa kettlebell (17,5kg żeliwne) za mniej niż 120 zł.
Więc polecam złom
Pozdrawiam
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój kanał
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"-Wszyscy potrafimy marzyć dlatego jesteśmy zwycięzcami.
Napisano Ponad rok temu
hej. Również szukałem jakieś dobrej i nie drogiej ławki i kupiłem z Marbo Sport. Ja osobiście na zakup nie narzekam. Ceny przystępne więc na moje warunki ławka w sam raz
Napisano Ponad rok temu
Sporo akcesoriów do siłowni mam zamowione ze sklepu k-sport.com.pl. Od takich malych rzeczy jak taśmy do ćwiczeń czy uchwyty do pompek po całą ławeczkę z wyciągiem tutaj sobie kupowałem i wszystko działa bez zastrzeżeń.