Cześć niedawno okazało się, że mam cukrzycę. Czy ktoś może podpowiedzieć jak teraz mam trenwować?
Napisano Ponad rok temu
Cześć niedawno okazało się, że mam cukrzycę. Czy ktoś może podpowiedzieć jak teraz mam trenwować?
Napisano Ponad rok temu
Patrzę, że to forum jest trochę martwe ;/ Poszperałem w necie i trochę na ten temat znalazłem w dziale edukacja [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tej strony. Może komuś się jeszcze przyda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie przy cukrzycy można raczej ćwiczyć w taki sam sposób, ale musisz dbać o poziom cukru.
W jaki sposób? To już powie Ci Twój lekarz. Nie znamy tego przypadku i dlatego nikt nie powie Ci konkretnie co i jak masz robić.
Napisano Ponad rok temu
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Będziesz musiał zaopatrzyć się na pewno w glukometr i dokonywać dokładnych i regularnych pomiarów. Tutaj przeczytaj sobie trochę na ten temat [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest dość prosta, działanie antydiabetyczne ma witamina E oraz witamina C, więc jemy wszystko co w nie obfituje, najlepiej łącznie, bo wit C działa korzystnie na zwiększone dawki wit E. Do tego wszystko co ma kwasy omega 3 oraz polifenole, które obniżają też stężenie glukozy i cholesterolu. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest dość prosta, działanie antydiabetyczne ma witamina E oraz witamina C, więc jemy wszystko co w nie obfituje, najlepiej łącznie, bo wit C działa korzystnie na zwiększone dawki wit E. Do tego wszystko co ma kwasy omega 3 oraz polifenole, które obniżają też stężenie glukozy i cholesterolu. pozdrawiam
Dzięki, że ktoś bardziej zorientowany w temacie wypowiedział się w celu pomocy Leci punkt.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za podpowiedź na pewno się przyda
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak wyrzeźbić klatkę piersiową i brzuch? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Jak zazywac |
Odżywki i Suplementy |
|
|