Cykl meta +prolo
Napisano Ponad rok temu
Cel cyklu - masa
Dotychczasowy kontakt z saa - było kilka cykli,ostatni ponad rok temu.
Ostatni cykl- susta+boldenon
Przeciwskazania - brak
Wiek ,waga- 30 lat,75 kg
Sprawa jest dość delikatna ,otóż chce zrobić cykl na mecie bałkana i polskim prolo czyli enanie.
Mam tylko 10 góra 12 tyg,wiem troche za krótko jak na długi ester. Jednak musze to jakoś ugryść. Odrazu uprzedzam krótkie estry niewchodzą w grę.
Mysle o czymś takim
Meta 1-6 -40-50 mg na dzień
Prolo 1-12 - ampułka co 3-4 dni.
Jakieś sugestie by zrobić to inaczej mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
Jakiej firmy masz to prolo?
Meta 1-8
Prolo 1-10(12)
Na 40-50mg mety pasowało by dołożyć testa na jakieś 500-700mg/week
Napisano Ponad rok temu
Ja bym dał to tak
1-6 meta 40 mg ed
1-12 prolo 2 AMP ( 200 mg) e2d
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Mety dłużej jak 5 tyg ,niechce ciągnąć. Teścia dam 500-600mg/week.
Napisano Ponad rok temu
Jak sam brałeś to git. Jelfa jako jelfa nie produkuje już ani testa ani omki. W teściu został tylko napis w nazwie jelfa, ale znaczka firmy już nie ma. Teraz to pharmaswiss.
Pare lat temu robiliśmy badania prolki i w oryginalnej zamiast 100mg było prawie 140!!! Omka zamiast deklarowanego 250 było grubo ponad 300
Metkę osobiście preferuje dłużej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koksik, jakie osłonki bierzesz?
Pytanie dosłownie z tyłka, ale jako że ekspert na forum jesteś mogę szczerze napisać.
Ursofalk jest prawdziwą osłonką dla środków 17a... do tego pantoprazol i można na prawdę długo lecieć.
Sam stargałem sobie kichy fluoxymesteronem, już chyba 3 rok dochodzę do siebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NAC obadaj, dużo lepsze od esselivu czy hepatilu, albo haparegen bierz.
Wskaźniki wątrobowe wskaźnikami, czasem są ok a na prześwietleniu wychodzi stłuszczenie itp.
Napisano Ponad rok temu
Faluś,żaden ze mnie ekspert. Całą swoje wiedze o dopingu opieram tylko na swoich doświadczeniach. Co do osłonek to do mety zawsze leci eseliv forte a po cyklu hepatil. I nigdy po cyklu niebyło problemów z wątrobą. Co prawda nigdy mety dłużej jak 5 tyg nie ciągnąłem.
Słusznie - mety nie powinno się brać dłużej niż kilka tygodni.
Koksik, jakie osłonki bierzesz?
Pytanie dosłownie z tyłka, ale jako że ekspert na forum jesteś mogę szczerze napisać.
Ursofalk jest prawdziwą osłonką dla środków 17a... do tego pantoprazol i można na prawdę długo lecieć.
Sam stargałem sobie kichy fluoxymesteronem, już chyba 3 rok dochodzę do siebie
Tylko po jaki chvj niszczyć sobie wątrobę steroidami doustnymi jeśli można brać iniekcyjne, z których większość jest znacznie mniej szkodliwa dla wątroby niż meta, czy fluoxymesteron ?
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Na starej ulotce metanabolu z jelfy (biało czerwone pudło) pisało by stosować do 12 tygodni.Słusznie - mety nie powinno się brać dłużej niż kilka tygodni.
Pytanie dosłownie z dupy. Równie dobrze można zapytać po co w ogóle brać sterydy i się narażać na jakiekolwiek skutki uboczne XDTylko po jaki chvj niszczyć sobie wątrobę steroidami doustnymi jeśli można brać iniekcyjne, z których większość jest znacznie mniej szkodliwa dla wątroby niż meta, czy fluoxymesteron ?
To są niezastąpione środki.
Napisano Ponad rok temu
Na starej ulotce metanabolu z jelfy (biało czerwone pudło) pisało by stosować do 12 tygodni.
Pytanie dosłownie z dupy. Równie dobrze można zapytać po co w ogóle brać sterydy i się narażać na jakiekolwiek skutki uboczne XD
To są niezastąpione środki.
Co do ulotki metanabolu z Jelfy, to prawie na pewno chodziło autorowi ulotki o stosowanie metanabolu w celach medycznych i to w dodatku w stosunkowo niewielkich dawkach, a nie o stosowanie metanabolu w celach dopingowych w dawkach rzędu 20 - 50 mg.
Na stronie sterydy.net jest informacja, że metanabol w dawkach dopingowych można stosować MAKSYMALNIE przez 8 tygodni - dłużej jest poprostu niebezpiecznie.
Wcale to nie jest pytanie z dupy - jeśli już ktoś musi stosować SAA, to powinien wybierać takie, które dadzą możliwie najlepsze efekty przy minimalnych skutkach ubocznych.
Metanabol nie jest sterydem, który umożliwia zbudowanie dobrej jakoś masy mięśniowej, poza tym jest toksyczny dla wątroby (i nie tylko).
W sumie to jest wybór każdego człowieka - jeśli ktoś ma minimum 5 - 7 lat ciągłego stażu treningowego i przez ten czas intensywnie trenował, ma pojęcie o diecie, suplementacji, regeneracji i treningu, to może sobie stosować SAA.
Natomiast większość osób, które chcą stosować SAA, to osoby takie jak przedstawię poniżej:
Przykład- na forum loguje się 18-latek, 53 cm obwodu uda (tyle co mają kobiety!), biceps 35 cm (niewiele więcej od kobiet), waga 70 kg przy 178 cm wzrostu (znaczna niedowaga), wyciska 90 kg na klatkę - a potem pisze, że
Cytat: "bardzo ciezko mi zrobic przeskok w wadze dlatego sięgam po doping"
Jeśli nie masz pojęcia o jedzeniu i treningu, DOPING NIC CI NIE POMOŻE. Na "sucho" ten młodzieniec jest w stanie zbudować jeszcze 15-20 kg! Po co doping? Żeby zniszczyć sobie zdrowie? Zacznij trenować i jeść, doping nie jest dla debili. Co zrobisz po cyklu, jak zaczną się gigantyczne spadki? Co zrobisz z gigantycznymi rozstępami? Co z brakiem erekcji i problemami z HPTA?
Ten pogrubiony tekst jest fragmentem tematu założonego na forum Body-factory przez użytkownika _Knife_, który jest tam moderatorem.
Jest to gość, który w wieku 35 lat ma 10% BF, na diecie węglowodanowej i w dodatku waży blisko 110 kg przy wzroście 183 cm.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Ulotka chyba jest rzetelniejszym źródłem informacji od strony internetowej gdzie nawet nie wiadomo kim był autor artykułu.
Meta jest mocnym i niezastąpionym środkiem! Aromatyzacja utrudnia ale nie umożliwia robienie czystej masy, dużo osób nawet stosuje ją na redukcji dobrze się docinając.
Jak ktoś kiedyś mądrze napisał lepszą formę będzie miał gimbus łykający mete na przerwach bez diety robiąc pompki z drążkiem od osoby która ćwiczy z rok czy nawet 2 i ma wszystko dopięte XD
Knife tym tekstem chce zniechęcić do sterydów i w sumie bardzo dobrze.
Ps nie ćwicze jakieś pół roku, chleje 4-5x w tygodniu do zgonu a nadal mam większą łapę od Knife'a XD
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich mam pytanko , i wiem iz większość będzie mi odradzać, ale już sie zdecydowałem.
mam 100 szt metanabolu chce to na jeden cykl
mysle tak
5 tygodni
1 tydzien 2
2 tydzien 3
3 tydzien 4
4 tydzien 3
5 tydzien 2
do tego silimarol jogurty naturalne mam carbo po treningu., witaminy one day, jem sporo białka w rożnych postaciach, i jestem na cyklu creatynowym który zaraz mi się kończy co o tym myślicie, proszę o nie wbijanie w ziemie.
waze 77 kg w lapie 39 reszty nie mierze stan zdrowia ok.
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej poczekać , i później wrzucić cyklod a do z , jak powinno to wyglądać?
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich mam pytanko , i wiem iz większość będzie mi odradzać, ale już sie zdecydowałem.
mam 100 szt metanabolu chce to na jeden cykl
mysle tak
5 tygodni
1 tydzien 2
2 tydzien 3
3 tydzien 4
4 tydzien 3
5 tydzien 2
do tego silimarol jogurty naturalne mam carbo po treningu., witaminy one day, jem sporo białka w rożnych postaciach, i jestem na cyklu creatynowym który zaraz mi się kończy co o tym myślicie, proszę o nie wbijanie w ziemie.
waze 77 kg w lapie 39 reszty nie mierze stan zdrowia ok.
Załóż swój temat i wpisz wiek.
Piramida przy tej ilości to pomyłka.
Sylimarol sobie odpuść gówno daje.
Napisano Ponad rok temu
wiec jak radzicie ?dodam iż zakupiłem jeszcze bolodenon no i mam 100szt Mietka holenderskiego.
Oprócz
tego mam aminokwasy . Poproszę o jakiej konkretne rozpiski abym sobie krzywdy nie narobił. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Zamykam!