Witam wszystkich. pisze z pewnym problemem i bardzo proszę o TYLKO konkretne rady. Mam 30 lat , 78 kg. 185 cm .wymiary to 37 cm biceps ,barki 118 cm , klatka 104 cm, pas 88 cm. Oczywiście zalezy mi na robieniu masy. Ćwiczyłem wczesniej 2 lata ale z powodu urazu barku miałem 4 lata przerwy ale juz jest dobrze i teraz ćwicze ponownie od roku.Niestety pracuje 5 a czasem 6 razy w tyg. po 11-13 godz czyli od 11;00 do 23;00 nie zawsze mam czas i siłę na treningi,czasem ćwicze przed praca ale czuje zmeczenie po poprzednich dniach pracy i brak mi mocy.Jak sie mam regenerować? kiedy ćwiczyć? czy mogę ćwiczyć po jednym posiłku? co najlepiej jeść na ten pierwszy posiłek biorac pod uwage ze bede musiał zrobic trening o 9.00 ? domyslam sie ze bede musiał sie zaopatrzyć w jakies suple,nigdy zadnych supli nie brałem,prosze o rady i nie stać mnie na to aby wydawać na suple całej tygodniówki. Chęci do treningów mam duże ale niestety brak mocy i regeneracji,moze jakas regeneracyjna dieta?? prosze o pomoc i z góry dziekuje. Pozdrawiam .