Skocz do zawartości

Zdjęcie

Plan treningowy 2 dni

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

tomaszko
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Plan treningowy 2 dni
Witam.
Jak w tytule, chciałbym prosić o jakiś konkretny plan treningowy na dwa dni w tygodniu(poniedziałek i środa) niestety 3 dzień odpada, resztę dni pracuję(10-21 przeważnie a jakieś dodatkowe wieczory spędzam z żoną i dzieckiem) chyba, że jakiś dodatkowy mały trening w domu jednakże nie posiadam żadnego swojego sprzętu w domu.

- Wiek - 28
- Wzrost - 176
- Waga - 62
- Waga planowana - 70? tak aby jakieś dodatkowe mięśnie wykształcić
- Staż treningowy - niby na siłownie chodzę rok, mało systematycznie, ale efektów zbytnio nie ma, po prostu idę i ćwiczę na co akurat mam ochotę
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia? - 2
- Rodzaj Twoich treningów - wszystkiego po trochu
- Intensywność Twoich treningów - okolo godziny
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia? - waga raczej nie zmienna od lat, może +- 1,5 kg
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania? - jestem troszkę ograniczony czasem.
Nie wiem czy to ważne ale napisze mniej wiecej
Śniadanie- jakieś 150 gram musli (czubata łyżka otrębów owsianych+ jakieś 3 łyżki musli z rodzynkami) gotowane w około 200 ml mleka + sok z pomarańczy 200 ml), śniadanie przeważnie codziennie takie samo
Kolacja - jajecznica z 3 jaj + cebulka maśle lub jakieś 4 kanapkii z serem zółtym, pomidorkiem i szynka lub serek wiejski z pomidorkiem + 2 kromki chleba
Obiad - generalnie w pracy posiłek jest z góry ustalony jednakże mógłbym na coś prostego i szybkiego to zamienić wg waszej sugestii  
Generalnie miedzyczasie podjadam jakiegoś batonika a wieczorem jakiś chips lub ciacho...
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?) - że efekty nie są zbyt zadowalające jakieś 2 tyg temu zakupiłem to...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to stosuje przed treningami tylko.

to przed i po trningu+ raz w dzień miedzy treningami.

oraz pre workout z takim składem

Nie chce za bardzo używać po 3-4 razy dziennie... trochę drogo by to wyszło. Mogę coś tak sobie dokupić, ale bez szaleństw. Sugestie mile widziane:)

- Kontuzje/Urazy - w grudniu miałem operacje kolana, została mi usunięta część łąkotki, lekarz zalecił unikać biegania i nadmiernego "stresowania kolana" 

Dodaje swoje zdjęcie:

Takie w porządku czy coś innego podesłać?

Z góry dziękuję za rady i pomoc:)

Użytkownik tomaszko edytował ten post Ponad rok temu

• 0

23Viper23
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 6950 postów
443
Wyśmienita

Napisano Ponad rok temu

Re: Plan treningowy 2 dni

Nie wstawiamy linków do  sklepów

Jeśli tylko 2 dni to polecam Full Body Wourkout ( trening całego ciała)

• 0

TKWM