stanozolol 10mg z firmy lkWinko 10mg' date=' jakiej firmy [img']{SMILIES_PATH}/question.gif[/img] Jezeli bedzie dostepne na rynku to no problem.
Anapolon, Deca, Winstrol, Omnadren, Metanabol, Trenbolone itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stanozolol 10mg z firmy lk[/quotWinko 10mg' date=' jakiej firmy [img']{SMILIES_PATH}/question.gif[/img] Jezeli bedzie dostepne na rynku to no problem.
Jezeli chodzi Tobie o Stanazolin 10mg to nie posiadam. Uwazaj latwo zmienic etykietke i zamiast winka masz metke. Pod koniec roku 2006 juz chyba nikt nie wypowiadal sie pozytywnie na temat LK. Czy firma nie wycofala sie czasami juz z rynku ... {SMILIES_PATH}/question.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok taz za 3tyg na priv ci pisze {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gifa jak dorwiesz foto to wstaw {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gifKoksik25' date=' jak juz zaczniej lykac to opisz efekty. Ja za 3 tyg bede przechodzil na cykl z Winka Zambonu to mozemy sie podzielic informacjami. Pozdrawiam. [img']{SMILIES_PATH}/biggrin.gif[/img]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
2) Bardzo dawno nie widzialem produktow z Lyka Labs... musisz sam przetestowac {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif , jak bedzie to dobre winko to radze kupic na zapas {SMILIES_PATH}/excl.gif {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
Pelen legal ! Zobaczcie sami trzcionka rozjechana, nalepka przeskalowana o 100% np pod PhotoShopem. chyba drukarka przerywala na napisie TESTABOL DEPOT, kapsel niebieski? dawno tego nie widzialem i oczywiscie zamiast 20ml wlepione 10ml. Polecam. {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
- Organon z Ameryki Poludniowej i zajmuja sie produkcja tylko sterydow {SMILIES_PATH}/biggrin.gif ich wyroby to Deca-Durabolin, Winstrol, Testosterone Propionate, Metanabol w kapsulkach !! {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
- Na pudelku kod kreskowy 780xxxxx - czyli Chile? Argentyna ma 779xxxxx!
- Organon tylko i wylacznie Holandia/Grecja/Polska/Pakistan/Egipt (jezeli sie myle to pisac)
{SMILIES_PATH}/excl.gif Sluchajciei ten post sie rozrasta {SMILIES_PATH}/biggrin.gif i to bardzo dobrze. Zachecam wszystkich do wklejania foto swojego towaru i jezeli macie pytanie lub 100% pewnosc (REAL/UNDERGROUNDFAKE) to opisujcie! Pozdro. {SMILIES_PATH}/excl.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Widze że jest zalożony temat REAL/FAKE więc sam postanowiłem coś wrzucić))
Mam REAL testosteron enanthat - Cidoteston 250mg/1ml wyprodukowany w Egipcie. Kod kreskowy na opakowaniu to 6 221043 012667. O autentyczności świadczy sam początek 622 (kod kreskowy Egiptu). Ampułki są jednakowej wielkości, napisy są niebieskie nie dające się zetrzeć. Nadruk jest identyczny. Zawartość jest gęsta, jasno-żółtego koloru. Na każdym flakoniku jest tak:
Cidoteston
250 mg
1 ml - I.M.
B.N.: 101
Mfg.: 2/05
Exp.:2/08
CID Co. - EGYPT
Cena 13 zł/amp.
Z doświadczenia innych wiem że to bardzo dobry koks:) sam kupiłem sobie tego 10ml:)))
Mam jeszcze REAL NANDROLONE DECANOATE 2ml - VILA (deca grecka) i REAL STANOZOLOL USP XXIV 100 tab. (winko)
Jak ktoś zainteresowany to mogę wrzucać
pozdro
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
W najbiższym czasie będe miał jeczcze Testosteron z Jelfy, jak ktoś chce moge wstawić REAL:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu