Anapolon, Deca, Winstrol, Omnadren, Metanabol, Trenbolone itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z lewej strony REAL z prawej FAKE - kolor substancji jasniejszy, blad na naklejce zamiast 10ml umieszczone 20ml ( widzialem rowniez 20ml z napisem 10ml ), smak oliwy, ampulka wykonana perefekcyjnie ( nalepka rowniez ). REAL ciezko zaciagnac do strzykawki ( tak samo jak omnadren ), FAKE wchodzi bardzo gladko przy igle 0.6! Czasami bole w miejscu injekcji.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Czekam za Thermo Pro, Metanabolem, Testosteronem prolngatum, TestoPro, HCG, Proviron, Anabol, BoldoJect, StanoJect, Anpolonem z Iranu i hormonem tarczycy. Jak tylko dostane to zamieszcze fotki . Pozdrawiam. {SMILIES_PATH}/smile.gif
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobry temat {SMILIES_PATH}/smile.gif MaC406 na pewno się przyda (ale nie mi ja nie koksuję {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ). Pozdro
Dzieki Experto, z czasem zamieszcze jeszcze pare tematow ale chyba nie dla Ciebie. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
a róznice w wielkosci amp zdarzały sie w produkcjach wiec po tym nie mozna ocenic czy fake czy real towar
Napisano Ponad rok temu
Witam JuniorWB3. Przeczytaj mojego posta uwaznie opisuje sterydy ,ktore aktualnie posiadam. Ten pokazany Winstrol to underground. W przyszlosci zamieszcze zdjecie orygianlego Zambona i pokaze roznice ampulki i pudelka. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
napiszcie jak byscie cos o tym wiedzieli.
Napisano Ponad rok temu
wklej fotokurde ciezka sprawa bo mam stescia priopionate i mam wąłsnie tak jasniutki jak na zdjeciu tyle ze ja mam eurochemu. zasokczyłes mnie teraz troche bo mam od pewnego goscia sprzet. pozdro.
Napisano Ponad rok temu
kurde ciezka sprawa bo mam stescia priopionate i mam wąłsnie tak jasniutki jak na zdjeciu tyle ze ja mam eurochemu. zasokczyłes mnie teraz troche bo mam od pewnego goscia sprzet. pozdro.
Witam, Ja nie pisalem ze jasny kolor to znaczy fake! Widzialem teste British Dragon koloru jasnego ( nowa seria ) ktora byla ok. Zalerzy to np od buteleczki - ciemne szklo a wiec ciemniejszy kolor a po nabraniu do strzykawki jasny. To jest underground i mozliwosci jest wiele. Ja pokazalem jedna z wielu podrobek w/w srodka ( opisalem rowniez nalepke z bledem ). Nie moge sie wypodwiedziec na temat Eurochem bo nie widzialem tych anabolikow na wlasne oczy. Jedyne co moge Tobie podpowiedziec to sprawdz smak tego oleju, jezeli wyczujesz inny smak od oleju cos ostrzejszego od spirytusy to dobry znak ( underground zawsze zawiera wiecej spirytusy niz produkty oryginalne - np testa/omka jelfa). I jeszcze jedno propionat czujesz po 2 wstrzyknieciach ( wieksza sila ). Naprawdze trudno jest ocenic srodek po wygladzie. Widzialem testosteron 10% rosyjski Fake, ktory byl 10x lepiej wykonany niz Real. Jeszcze jedno zaden dealer nie ma pewnosci co dostaje - musieliby sprawdzac sklad chemiczny kazdego srodka. Jezeli cos sie dowiesz na temat tej testy daj znac. Pozdrawiam. Zadne fotka nie pomoze !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu