Winstrol w tabletkach, kilka pytań
Napisano Ponad rok temu
1.Ile czasu powinno sie go brać, czy stosować piramidke ?
2.Jakie osłonki, słysząłem że niema zbyt dużych efektów ubocznych ,tylko ora wątrobe podobno mniej wiecej tak jak metka ?
3.Co i ile na odblokowanie o ile jest potrzebne ?
4.Jak rozróżnić fake od prawdziwej ?
Napisano Ponad rok temu
po drugie z tego wynika ze chcesz brac winko solo a to glupi pomysl
po trzecie nie mowisz jakie masz winko a nikt jasnowidzem nie jest
Napisano Ponad rok temu
P.S Mac co sadzisz o koksach w młodym wieku ? Oczywiscie na osłonkach,odbloku,diecie,ciezkim treningu.Wszystko jest dobrze rozplanowane - czy mogą być efekty uboczne w puźniejszym wieku, bo szperam po opiniach i każdy pisze ,że to wielka głupota, efekty sa jeszcze więkrze niż jak koksują dorośli a z kolei Ci młodzi co sie przyznają ,że brali piszą że nie mają efektów ubocznych i nie żałują hmmm ...
ja sam brałem ruską metke w bardzo małych dawkach i masa osłonek z witaminami,minerałami i odżywkami ale nie było efektów ubocznych żadnych a efekty ładne.
Napisano Ponad rok temu
chcesz czystą masę mieśniową weź winstrol + testosteron propionate
winstrol solo daje bardzo marne efekty ty masz z tego co wiem dobrą definicje...więc nie wiem poco ci wino...
w sumie sam miałem 2 cykle na saa i jeden na ph i skutki uczone jakie miałem to owłosienie i drobny trądzik
ale to nie były duże cykle pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w mlodym wieku nie powinno sie brac koksu z tego wzgledu ze caly czas rosniesz Twoj organizm zmienia sie masz nieustabilizowana gospodarke hormonalna itp itd no ale wiesz Twoj wybor:)
Dokładnie jeszcze rośniesz. Chory pomysł żeby się za to brać. Może teraz efektów ubocznych nie będzie ale kiedyś Ci się to odbije. Nawet przy super dawkowaniu , dobrej diecie i ostrym treningu w odpowiednim wieku może być z Tobą źle. Bo każdy ma inny organizm i inaczej przyswaja. Zrób sobie dobrą dietę i nie kombinuj. Jeszcze urośniesz ; )
Napisano Ponad rok temu
I własnie niechciałem mega super efektów , ale żeby jednajk troche tej siły poszło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze jednak szukasz czegos w tab bo boisz sie igiel? bo jezeli sie juz bierzesz za koks to polec z cyklem normalnie prop+winko i bedzie ok chociaz w takim mlodym wieku to niezbyt rozsadne chyba ze Twoje plany za xx lat to starty w roznego rodzaju zawodach itp to wiek jeszcze jakos mozna przebolec natomiast jezeli to zwykla amatorka to odpusc.
No właśnie ... zawody ....
Igieł no fakt nieprzepadam niewiem jak wbijac i gdzie, jeszcze coś źle zrobie.A moim celem niejest masa tylko siła i bez wzrostu wagi (przyanjmniej znacznego) i chce miec jak najmniej efektów ubocznych.Małe dawki winka i chce pełno osłonek + odblok ale niewiem ile.Clomid chyba wystarczy 10 tabletek, bo jestem w posiadaniu ??
Podobno winstrol źle działa na stawy i wątrobe.Mógł by mi ktoś rozpisać WSZYSTKIE oslonki jakie powinienem wziąsc ? Na watrobe,serducho,nerki,stawy wszystko co moge osłonić
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekaw wypowiedzi MaC'a ale narazie sie nie odzywa ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sądzę, że po tych ph siła bardziej podskoczy, niż po winku.
Ps:
Te zawody to pewnie w siłowaniu na rękę ???
Napisano Ponad rok temu
Prohormonów to ja sie boje Już chyba SAA pewniejsze
Szkoda ,że MaC'a niema ale poczekamy
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze prokuratora mi potrzeba
Temat zamykam