Cześć,
Jestem Oskar i mam 13 lat pochodzę ze Śląska dokładniej Bierunia (obok Tychów i Oświęcimia) ważę 54,5kg i mierze 167cm no inie toleruje warzyw i mleka.
Uwielbiam sporty drużynowe, ale kocham indywidualne szczególnie sztuki walk np MMA,Kick-Boxing,Zapasy moimi sukcesami są3 medale mistrzostw Śląska w zapasach (styl wolny) dobra to tyle ;d.
Na forum znalazłem się dla tego, bo chciałbym zacząć moją przygodę z kulturystyką chciałbym wyrzeźbić się na wakacje jak i powakacjach chce być atrakcyjniejszym sam biegam i chciałbym zacząć chodzić na siłownie bądź fitness dlaczego fitness ? Nieoszukujmy się, ale jestem jeszcze małym szczylem, który nie zrobi serii na 25kg sztandze czy 15 kilowych hantlach moim zdaniem lepiej zacząć od fitnessu a z czasem przerzucić się na siłownie, kiedy będą mógł już spokojnie ćwiczyć no i powiedzciemi czy jest sens w moim wieku brać się za coś takiego jak kulturystyka no i czy chodząc na fitness bądź siłownie na zatrzymamhormonu wzrostu, gdzie waszym zdaniem powinienem zacząć siłownia czy fitness ? Jeśli chodzi o bieganie to wygląda, to tak:dam dwa dni biegam później jeden ćwiczeń po godzinie 4x20 brzuszków prostych 4x20 brzuszków bocznych 4x15 pompek 3x5minskakanka a na koniec dnia 2km w góra 10 minut, a potem znowu dwa dni biegania po 8 km w 40 minut !
Mam nadzieje, że przyjmę się na forum i otrzymam pomoc .
[UWAGA POST ZOSTANIE DODANY NA TRENING DO POCZĄTKUJĄCYCH W CELU OTRZYMANIA POMOCY]
Cześć !
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Cześć !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cześć :)
- Ponad rok temu
-