ostaryna jest już jakiś czas na rynku łykał ją ktoś? jak efekty?
głównie mam na myśli regeneracyjny wpływ na stawy czy warto
Napisano Ponad rok temu
ostaryna jest już jakiś czas na rynku łykał ją ktoś? jak efekty?
głównie mam na myśli regeneracyjny wpływ na stawy czy warto
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
ja właśnie całkowicie inne opinie czytałem na jakimś zagranicznnym jakiś czas temu
poczekajmy jeszcze na kogoś
podpytałem jeszcze gdzie indziej zobaczymy czego się dowiem
najbardziej o tą regenerację stawów chodzi przyrostów dużych nie ma co się spodziewać choć gdzieś ktoś porównywał do tury
jakby było tańsze od razu bym zamawiał no ale szkoda pieniądze w błoto wyrzucić
Napisano Ponad rok temu
Mój partner treningowy był na cyklu niedawno i nie poleca, siła poszła mu do góry około 3 tygodnia, sajdy były na zasadzie senności, potliwości, durnych snów, wybudzania się w środku nocy, a w ciągu dnia nie wiadomo ile by w nocy nie przespał to i tak był senny. Masa poszła mu około 3 kg do przodu, po odstawieniu jednak spadki były. Wątroba delikatnie dostała w du.ę musiał wskoczyć na essential bo mu brzuch wywaliło i zaczęły się bóle... Libido mu siadło więc teścia mu obniżyło i potrzebny był odblok. Wyniki teścia po cyklu w dolnej granicy. Co do stawów tak jak mu trzaskały kolana, przed to i w trakcie i po się to nie zmieniło, skóra gładsza.
Napisano Ponad rok temu
Teraz aktualnie włąsnie stosuje ostaryne dużo czytałem na jej temat i się wkoncu skusiłem testuję dokładnie od wtorku z firmy Brawn Nutrition o nazwie O- Bol narazie więcej nic nie mogę powiedzięc bo za krutki okres ale będe tu robil co jakiś czas wpisy co i jak stosuja ja bardziej w celu regeneracji stawów i więzadeł zobaczymy jak podziała biore ja w dawkach 20 mg czyli 2 kapsy na czczo razemz kreatyną bo kreatyna potęguje działanie ostaryny
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem ciekawa jak ona by z teściem działała... w końcu nie gryzły by się bo Osta jednak obniża poziom dodaje siły plus teść ..efekt mógł by być kosa...
Napisano Ponad rok temu
Najlepszą dawką ostaryny jest 0,25mg na kg masy ciala takie dawki niepowinny zablokować wydzielanie własnego testosteronu
Napisano Ponad rok temu
Hmm to skąd ten blok ...?
I to nie tylko u mojego znajomego wystąpiło obniżenie testa. Więc jakiś wpływ ma. A był na dawce 20-25 mg.
Napisano Ponad rok temu
To w teori niby ma nie blokować a w praktyce może być inaczej zobacze po sobie czy zblokuje
Napisano Ponad rok temu
Dziś był trening ale to z pewnoscia działa psychika czułem jakbym miał ciut więcej sily ale to też może działanie kreatyny lub pre unstoppable
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem ciekawa jak ona by z teściem działała... w końcu nie gryzły by się bo Osta jednak obniża poziom dodaje siły plus teść ..efekt mógł by być kosa...
żeby się nie okazało że zablokuje teścia na tej samej zasadzie co nolva estro xd
20mg mała dawka a z pct tak czy inaczej trzeba się liczyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie osobiście też nie brałem, kolega z pracy wszedł na to i po 3 tyg,Zrezygnował chodził ospały ,rozbity a robota wogóle mu nieszła. Z tego co mi mówił,w 3 tyg go zblokowało,ostawil to wdzedł na teścia i całkiem inny sie zrobił( wrócił do pelni życia)
Czuję się pominięta w tej dyskusji
Czyli sajdy jak u mojego p.t.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
ja tez ospaly chodzilem wina tez moze siedziec od metali ciezkich w ciele itp proponuje glutation itp ja tak na cyklu mialem i gluta falem i elegancko wypoczety
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu