Depilacja
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi mu tu o durne posty w stylu "co ty kurwa baba jesteś???" - z nóg się nie pozbędę Pozatym nieraz włosy dla osoby ciężko trenującej (sporty siłowe,sporty walki,pływanie ITP) są powodem dyskonfortu oraz słabszej higieny
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo sezon letni się zbliża i czasami wypada pokazać się bez koszulki np. nad rzeczką,plażą i tu pojawia się pytanie czego używacie do depilacji ?Jakie metody?Skuteczność itp
Nie chodzi mu tu o durne posty w stylu "co ty kurwa baba jesteś???" - z nóg się nie pozbędę Pozatym nieraz włosy dla osoby ciężko trenującej (sporty siłowe,sporty walki,pływanie ITP) są powodem dyskonfortu oraz słabszej higieny
Maszynka jednorazowa Gillete Blue 2.
Zajebiscie na plaży wyjebac klate z dywanem perskim
Napisano Ponad rok temu
Babki też lecą na "wilkołaków" mi na szczescie jeszcze nie zaroslo tak strasznie Jedynie to kurka wodna na dłoniach i troche placach mam i nie wiem kurna od czego (gdybym koniuszyl to bym podejrzewal, ze od tego, ale nie ) i nie wiem jak się pozbyc i aby kurestwo nie rosloMaszynka jednorazowa Gillete Blue 2.
Zajebiscie na plaży wyjebac klate z dywanem perskim
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raz przypadkowo wyrwalem sobie z cebulką to powiem troche bolalo kurna ja musze z dloni jakos je "wykurzyc" chcociaz sie nie rzucaja w oczyJa mysle ze najlepsza jest pinseta, patrzac po kolegach po roznego rodzaju maszynkach rosnie tych wlosow coraz wiecej i dosc szybko odrastaja jesli ktos ma ich duzo to tylko maszynka, jesli jest inaczej to pinseta, wolniej odrastaja ale nameczyc sie trzeba, jest tez opcja z depilatorem, depilator dziala jak pinseta i wyrywa klaki razem z cebulkami najlepiej byloby zrobic sobie zabieg laserem przed sezonem i miec z glowy na pol roku ale troche to kosztuje
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo sezon letni się zbliża i czasami wypada pokazać się bez koszulki np. nad rzeczką,plażą i tu pojawia się pytanie czego używacie do depilacji ?Jakie metody?Skuteczność itp
WoW goraco sie tu zrobilo. Ja proponuje tobie wizyte u kosmetyczki ktora wydepiluje woskiem wszystkie czesci ktore bedziesz chcial Jezeli chodzi o klatke to najepiej jest ja ogolic, odczekac kiedy odrosnie ci do 3-4 minimetrow i dopiero isc do salonu. Na takiej dlugosci wloska nic nie boli, napewno moze duzo mniej niz na dlugich. Sa tez dobre kremy depilacyjne ale to juz sama chemia ktora wchlania sie w twoj organizm powodujac szkody no i podraznia skore. Tego ci nie polecam. Mozesz sam sobie kupic wosk z plastrami i bawic sie tym, ale to pracochlonne i stresujace. U pieknej kosmetyczki w fartuszku zaplacisz jakies 150 zl Wosk do klatki jest slabszy od wosku brazylianskiego ktory uzywa sie do wackow i muszelek. A jak chcesz w domu to popros swoja dziewczyne czy kogos kto ci to zrobi, a ty wez wtedy sobie zniczulenie Moja kolezanka pila a kosmetyczka ja depilowala, zero bolu. A jeszcze jedno NIE KUPOWAC DEPILATOROW elektronicznych bo wlosy wrastaja pod skore tak jak drzazga, no i rowniez dochodzi do zakazenia mieszkiem wlosowym brrrr Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wosk do klatki jest slabszy od wosku brazylianskiego ktory uzywa sie do wackow i muszelek.
Tutaj rządzisz znasz się ^^
Napisano Ponad rok temu
Snakke77 najabrdizej spodobał się mi to
Tutaj rządzisz znasz się ^^
Michell ma racje