Dość popularne zdanie i na pewno każdy je słyszał.
Czekam na Wasze opinie
Napisano Ponad rok temu
Dość popularne zdanie i na pewno każdy je słyszał.
Czekam na Wasze opinie
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Oj chyba za często. oczywiście od roweru i biegania można wyrobić całkiem silne i umięśnione nogi ale...
- trzeba to robić latami
- trzeba to robic na poziomie wyczynowym
Jak ktoś 2/3x w tygodniu pobiega i pojeździ na rowerze to mięśni nie zbuduje. Kondycja może być dobra, mogi docięte ale będą to nadal patyki. \oczywiście piszę to w kontekście osoby która trenuje siłowo całe ciało a omija nogi
Mit obalony
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dlaczego tylko ludzie szukają wymówek by nie robić nóg. Nikt nie powie, że nie musi trenować bicepsu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Bo krótki rekaw ukazuje biceps a krótkie spodnie zakrywaja nogi i tak. Mentalność ludzka jest jaka jest.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z tym ze wyczynowo można zbudowac duże nogi, sprinterzy, kolarstwo torowe; mają kopyta jak konie. Dużo osób nie chce się robić nóg bo są one bardzo ciężkie. Jak dla mnie jest to najcięższy trening w tygodniu a robię je raz mocno i raz lekko
Napisano Ponad rok temu
Słyszę to prawie codziennie i chyba ostatnio słyszałem to w piątek i się kłóciłem z kolegą o tym .. Jego twierdzenie "Pobiegam trochę i nogi same się wyrobią", a on jest człowiekiem który musi mieć rację więc go olałem i nie drążyłem tematu.
Na rowerze można dość masywnie zrobić nogi, ale to trzeba naprawdę km dziennie robić.
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Hehe, a u kobiet panuje przekonanie, nawet, ze bieganie czy rowerek za duzo to tez nie wskazane bo potem uda beda wielkie.... farmazony...
Ja uwielbiam robic nogi i to tak, ze jak wychodze z treningu to czuje je jakbym miala je z waty.... mocny trening na mocne nogi
Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z tym ze wyczynowo można zbudowac duże nogi, sprinterzy, kolarstwo torowe; mają kopyta jak konie. Dużo osób nie chce się robić nóg bo są one bardzo ciężkie. Jak dla mnie jest to najcięższy trening w tygodniu a robię je raz mocno i raz lekko
Akurat te dyscypliny grubo katują przysiady.Mi było ciężko robić dobre nogi,ja codziennie jeździłem po 25 km do pracy i jeszcze w tygodniu wpadł mecz.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu