Dość popularne zdanie i na pewno każdy je słyszał.
Czekam na Wasze opinie ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dość popularne zdanie i na pewno każdy je słyszał.
Czekam na Wasze opinie ![]()

"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Oj chyba za często. oczywiście od roweru i biegania można wyrobić całkiem silne i umięśnione nogi ale...
- trzeba to robić latami
- trzeba to robic na poziomie wyczynowym
Jak ktoś 2/3x w tygodniu pobiega i pojeździ na rowerze to mięśni nie zbuduje. Kondycja może być dobra, mogi docięte ale będą to nadal patyki. \oczywiście piszę to w kontekście osoby która trenuje siłowo całe ciało a omija nogi ![]()
Mit obalony
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dlaczego tylko ludzie szukają wymówek by nie robić nóg. Nikt nie powie, że nie musi trenować bicepsu ![]()
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Bo krótki rekaw ukazuje biceps a krótkie spodnie zakrywaja nogi i tak. Mentalność ludzka jest jaka jest.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z tym ze wyczynowo można zbudowac duże nogi, sprinterzy, kolarstwo torowe; mają kopyta jak konie. Dużo osób nie chce się robić nóg bo są one bardzo ciężkie. Jak dla mnie jest to najcięższy trening w tygodniu a robię je raz mocno i raz lekko
Napisano Ponad rok temu
Słyszę to prawie codziennie i chyba ostatnio słyszałem to w piątek i się kłóciłem z kolegą o tym
.. Jego twierdzenie "Pobiegam trochę i nogi same się wyrobią", a on jest człowiekiem który musi mieć rację więc go olałem i nie drążyłem tematu.
Na rowerze można dość masywnie zrobić nogi, ale to trzeba naprawdę km dziennie robić.
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Hehe, a u kobiet panuje przekonanie, nawet, ze bieganie czy rowerek za duzo to tez nie wskazane bo potem uda beda wielkie.... farmazony...
Ja uwielbiam robic nogi i to tak, ze jak wychodze z treningu to czuje je jakbym miala je z waty.... mocny trening na mocne nogi ![]()

Napisano Ponad rok temu
Zgodzę się z tym ze wyczynowo można zbudowac duże nogi, sprinterzy, kolarstwo torowe; mają kopyta jak konie. Dużo osób nie chce się robić nóg bo są one bardzo ciężkie. Jak dla mnie jest to najcięższy trening w tygodniu a robię je raz mocno i raz lekko
Akurat te dyscypliny grubo katują przysiady.Mi było ciężko robić dobre nogi,ja codziennie jeździłem po 25 km do pracy i jeszcze w tygodniu wpadł mecz.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu