mit czy prawda jak uwazacie?
"jeśli bieganie to przed śniadaniem"
Napisano Ponad rok temu
Żaden mit,można,ale ja uważam że w taki sposób traci się za dużo mięsa.
Napisano Ponad rok temu
Jestem tego samego zdania co Litwin. Po nocy organizm jest wyposzczony, potrzebuje wszystkiego dosłownie i zmuszanie go do długiego cardio na redukcji może faktycznie katabolizm wywołać.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja czytałem badania że katabolizm (zjadanie samego siebie) jest dopiero po 48 godzinach nic nie jedzenia i bardzo ciężkim treningu *dla naturala" Jeśli jestes 100kg+ chłopem z w maire niskim BF to owszem możesz spalić się troche
Napisano Ponad rok temu
Ja czytałem podobne badania ale w nich było że jest to czas 72h. Tak czy siak bliżem mi ku tym 48 godzinom.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam, że na czczo cardio jest okey, ale to ma być cardio, a nie interwały. Według mnie jakiś spacer pod górke, ewentualnie średnie tempo rowerkiem.
Napisano Ponad rok temu
Też czytałem te badania,ale wdrożyłem je też w życie kilka lat temu.Faktycznie ładnie fat poleciał,ale mięcha też sporo spadło,mimo stosowania antykatabolików.
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedys na redu robilam bieznie 40- 50 min szybkiego marszu pod gore na czczo.. fat lecial, ale po prostu po takich aero po zejsciu z biezni robilo mi sie ciemno przed oczami, wole mocny trening silowy, a po nim cardio 30 min i tez leci...

Napisano Ponad rok temu
Ja teraz dokładam po lżejszym siłowym interwały,bo przy aerobach wpadłem w stagnację.
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś nie jest pakerem,któremu każdy kg masy przychodzi ciężko to niech biega na czczo.Dla mnie bieganie to przyjemność a nie walka o przetrwanie,dlatego wolę w ciągu dnia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
"nie ćwiczę dużymi ciężarami bo nie chcę sie rozrosnąć"- Ponad rok temu
-
"kolano nie może wychodzić za stopę"- Ponad rok temu
-
Pełne przysiady niszczą kolana!Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Kreatyna to dopiero po pół roku ćwiczenia"- Ponad rok temu
-
Trening cykliczny - redukcja i masa jednocześnie.- możliwe?- Ponad rok temu
-
"owijam się folią żeby się tłuszcz szybciej wypalił"- Ponad rok temu
-
Do budowania masy mięśniowej najlepsze są duże ciężary czy umiarkowane?Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Nie wolno smażyć na oliwie!!"- Ponad rok temu
-
"po treningu od razu musisz zjeść!"- Ponad rok temu
-
BCAA niezbędne czy zbyteczne?- Ponad rok temu