mit czy prawda jak uwazacie?
"jeśli bieganie to przed śniadaniem"
Napisano Ponad rok temu
Żaden mit,można,ale ja uważam że w taki sposób traci się za dużo mięsa.
Napisano Ponad rok temu
Jestem tego samego zdania co Litwin. Po nocy organizm jest wyposzczony, potrzebuje wszystkiego dosłownie i zmuszanie go do długiego cardio na redukcji może faktycznie katabolizm wywołać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja czytałem badania że katabolizm (zjadanie samego siebie) jest dopiero po 48 godzinach nic nie jedzenia i bardzo ciężkim treningu *dla naturala" Jeśli jestes 100kg+ chłopem z w maire niskim BF to owszem możesz spalić się troche
Napisano Ponad rok temu
Ja czytałem podobne badania ale w nich było że jest to czas 72h. Tak czy siak bliżem mi ku tym 48 godzinom.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam, że na czczo cardio jest okey, ale to ma być cardio, a nie interwały. Według mnie jakiś spacer pod górke, ewentualnie średnie tempo rowerkiem.
Napisano Ponad rok temu
Też czytałem te badania,ale wdrożyłem je też w życie kilka lat temu.Faktycznie ładnie fat poleciał,ale mięcha też sporo spadło,mimo stosowania antykatabolików.
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedys na redu robilam bieznie 40- 50 min szybkiego marszu pod gore na czczo.. fat lecial, ale po prostu po takich aero po zejsciu z biezni robilo mi sie ciemno przed oczami, wole mocny trening silowy, a po nim cardio 30 min i tez leci...
Napisano Ponad rok temu
Ja teraz dokładam po lżejszym siłowym interwały,bo przy aerobach wpadłem w stagnację.
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś nie jest pakerem,któremu każdy kg masy przychodzi ciężko to niech biega na czczo.Dla mnie bieganie to przyjemność a nie walka o przetrwanie,dlatego wolę w ciągu dnia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"nie ćwiczę dużymi ciężarami bo nie chcę sie rozrosnąć"
- Ponad rok temu
-
"kolano nie może wychodzić za stopę"
- Ponad rok temu
-
Pełne przysiady niszczą kolana!
Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Kreatyna to dopiero po pół roku ćwiczenia"
- Ponad rok temu
-
Trening cykliczny - redukcja i masa jednocześnie.- możliwe?
- Ponad rok temu
-
"owijam się folią żeby się tłuszcz szybciej wypalił"
- Ponad rok temu
-
Do budowania masy mięśniowej najlepsze są duże ciężary czy umiarkowane?
Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Nie wolno smażyć na oliwie!!"
- Ponad rok temu
-
"po treningu od razu musisz zjeść!"
- Ponad rok temu
-
BCAA niezbędne czy zbyteczne?
- Ponad rok temu