Głównie powielany przez kobiety ale... ja słyszałem też od mężczyzn, a Wy?
"nie ćwiczę dużymi ciężarami bo nie chcę sie rozrosnąć"
Napisano Ponad rok temu
No też słyszałem to czesto głównie gdy chcą schudnąć.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja to ciagle słyszę,jeszcze że nie piję białka bo nie chcę być za duża,albo ni etrenujęnóg bo będą za grube.
Napisano Ponad rok temu
Taaak, najbardziej popularne słowa. Tylko, że wszyscy ludzie którzy tak twierdzą nie wiedzą o tym, że do rozrostu mięśni potrzebna jest nadwyżka kalorii i to wystarczy, aby ten mit obalić. Na zerowym bilansie nic nie urośnie, a na deficycie tym bardziej.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
A kobiety to w ogóle nie mają się co martwić, z racji że mają tylko 1/10 najbardziej anabolicznego hormonu jakim jest testosteron,zresztą nawet facet w granicach norm fizjologicznych nie rozrośnie się ponad miarę.
Napisano Ponad rok temu
Kobietom jest o wiele trudniej cokolwiek zbudować a to one nahbardziej ten mit powielają
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, nawet moja nie chce sie przekonać do ciężkich siadów. "nie będe robic z sztanga bo mi nogi takie jak ty masz zrobią się"
Napisano Ponad rok temu
Edukuj swoja kobiete bo najgorsza i najbardziej szkodliwa dla człowieka jest niewiedza.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Owszem robię to ale ona jest geekiem genetyki. Trzymała michę 3 dni (delikatny plus) "2300-2400 kcal) i twierdziła że jest głodna i 4 dnia wpierdzieliła z 8k kcal z słodyczy i innych pierdół i następnego dnia miała mniej na wadze niż miała i od tego czasu twierdzi ze ona wie lepiej
Napisano Ponad rok temu
Dobrze ze moja się mnie słucha i napierdziela siady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Głupota ludzka nie zna granic.Niech to Powie Franco Columbu
Napisano Ponad rok temu
A ja lubie ciezary,,, sama frajda jak widzisz wzrok mezczyzn ze laska potrafi cos wycisnac, zrobic siad z obciazeniem niemalym, czy lapy robic 15nastka albo 18nastka.
No i jaka przyjemnosc jak widzisz postepy, ze jeszcze miesiac temu robiles cos na mniejszym ciezarze, a teraz mozesz spokojnie dolozyc i lecisz dalej dla lepszych efektow.
Napisano Ponad rok temu
Moja pani na suwnicy na nogi robi serię po 12 powtórzeń z 7 krążkami po 20 kg na stronę,żebyście widzieli wzrok kolesie Chyba tylko ze 2-3 osoby biorą od niej więcej,ale same chłopy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"kolano nie może wychodzić za stopę"
- Ponad rok temu
-
Pełne przysiady niszczą kolana!
Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Kreatyna to dopiero po pół roku ćwiczenia"
- Ponad rok temu
-
Trening cykliczny - redukcja i masa jednocześnie.- możliwe?
- Ponad rok temu
-
"owijam się folią żeby się tłuszcz szybciej wypalił"
- Ponad rok temu
-
Do budowania masy mięśniowej najlepsze są duże ciężary czy umiarkowane?
Grammatikk - Ponad rok temu
-
"Nie wolno smażyć na oliwie!!"
- Ponad rok temu
-
"po treningu od razu musisz zjeść!"
- Ponad rok temu
-
BCAA niezbędne czy zbyteczne?
- Ponad rok temu
-
"Kreatyna z węglowodanami czy z białkiem?"