Znacie jakiś dobry przepis na zdrowy pożywny sos do kurczaka z ryżem ? Chciałbym trochę wprowadzić urozmaicenia z góry dziękuje
Dodatek do ryżu z kurczakiem
Napisano Ponad rok temu
Sam sos? A może jakieś ulubione warzywa? Brokuły? Kalafior? Pieczarki może? Albo najprościej - warzywa na patelnię, mieszanka chińska? Albo ryż na bulionie przygotować, dodać grzybki i zrobić risotto?
Napisano Ponad rok temu
Sos boloński na bazie dobrego koncentratu , pieprzu, czosnku, i dużej ilości siekanej natki pietruszki. Kurczaka (mielona pierś ) dusisz z drobno posiekaną cebulką. Taki sos nadaje sie i do makaronu i do ryżu i do pieczywa. Dobry tez jes sos pieczarkowy choć nie kazdemu chce się obierać pieczarek.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Sos boloński na bazie koncentratu ?? Sos boloński=pomidory / warzywa(marchew_pietrucha_seler_czosnek_cebula) zioła / sól_pieprz.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej dobrze przyprawić kuraka imbirem,kurkumą,ziołami,pieprzem i solą?
Napisano Ponad rok temu
Robię z koncentratu bo wole jego intensywny smak. Kawałki pomidorów z gniazd nasiennych między zebami doprowadziłyby mnie do szału a finanse nie pozwalają na zabawę z ich wyrzucaniem. Nie trawie oliwy, ziół i selera. To moja własna odmiana sosu która za kazdym razem wchodzi wybornie, smakuje (mi) znakomicie i tego się trzymam
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Robię z koncentratu bo wole jego intensywny smak. Kawałki pomidorów z gniazd nasiennych między zebami doprowadziłyby mnie do szału a finanse nie pozwalają na zabawę z ich wyrzucaniem. Nie trawie oliwy, ziół i selera. To moja własna odmiana sosu która za kazdym razem wchodzi wybornie, smakuje (mi) znakomicie i tego się trzymam
Najważniejsze żeby smakowało
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Sos czosnkowy
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
a ryz z kurczakiem na zimno to co do tego najlepsze zeby to wszystko nie było takie ''suche''?
Napisano Ponad rok temu
Jakiś lekki sos bez mąki i śmietany
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Hmmm a może sos na bazie miodu i musztardy... jak dla mnie pycha:)
Napisano Ponad rok temu
Pieczarki, można ich zjeść masę, bo to prawie sama woda... Puree z marchewki lub brokuła.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Przepisy] Kilka posiłków wartościowych | część I
- Ponad rok temu
-
Albumina
- Ponad rok temu
-
Omlet z płatkami owsianymi i tuńczykiem
- Ponad rok temu
-
PRZEPISY
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase
- Ponad rok temu
-
Kilka kuchennych ciekawostek które warto znać!
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Co jesz ? ''Zrób i dodaj zdjęcie''
UkaniU - Ponad rok temu
-
Shake bialkowy
- Ponad rok temu
-
Przepisy na omlet
- Ponad rok temu
-
Pasta z twarogu dla wybrednych :)
- Ponad rok temu