Kłaniam sie nisko, Mam na imie Michał I Postanowiłem Zmienić swoje życie, a co mnie zmusiło do tak desperackiej Zmiany w swoim zyciu?. to ze zostałem tydzien temu napadnięty i zacząłem ćwiczyc na siłowni!
Chciałbym sie dowiedziec, co powinienem jesc i jak czesto, zeby przybrać na wadze, obecnie waże 65 kg, mam z 1.80m zwrostu i skaleczoną Dusze, ii najgorsze jest to, ze pale papierosy.. chcialbym sie dowiedziec czy samo rzucenie palenia pomoze mi chociaz troche w nabraniu wagi?, 
- mogbym prosić o jakies wskazówki?, Dziekuje!

Jak Skutecznie Przytyć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zazwyczaj ludzie którzy rzucili palenie musza czymś zastapić nawyk trzymania papierosa w ręce i więcej i częściej jedzą. Mają wiekszy apetyt. ABy przyryć potrzebna jest dieta z nadwyżką kaloryczną i najlepiej trening siłowy aby nie przytyć w sam tłuszcz 
Mateusz Pawlak 
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Jak sie dobrze przygotowac na zawody szkolne??? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Tyson Wolny Jak Ketchap !!! | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| jaka ksiazke polecacie? | AIKIDO | 
 |   
 | ||
| Jakosc klingi | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | ||
| noze za 10zl takie same jak za 1000 i wiecej zl? | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dieta na masę mięśniową i redukcje Dieta na masę mięśniową i redukcje- Ponad rok temu 
- 
			 Masa Masa- Ponad rok temu 
- 
			 Ile kg schudnąć ? Ile kg schudnąć ?- Ponad rok temu 
- 
			 [Wzór] Oblicz swoje dzienne zapotrzebowanie [Wzór] Oblicz swoje dzienne zapotrzebowanie- Ponad rok temu 
- 
			 Makro składniki Makro składniki- Ponad rok temu 
- 
			 Chce spalić co nieco w jak najszybszym czasie pomozecie ? Chce spalić co nieco w jak najszybszym czasie pomozecie ?- Ponad rok temu 
- 
			 wyżywienie wyżywienie- Ponad rok temu 
- 
			 Witam... Witam...- Ponad rok temu 
- 
			 witam witam- Ponad rok temu 
- 
			 Masa Masa Masa Masa Masa Masa- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu