1 cykl saa
Napisano Ponad rok temu
Powoli zamierzam sie przymierzac do spotkania z saa. Obecnie jestem juz po kilku cyklach na PH i mysle ze czas dac odpoczac watrobie. Zastanawiam sie nad krótkim cyklem wino prop. Tylko nie wiem czy zrobic 4 on 4 off czy np 6 on 6-8 off. Od razu zaznaczam ze bede robil kilka takich cykli jeden za drugim i teraz pytanie : W jakich dawkach to stosowac zeby mnie troche sponiewieralo. obecna waga 96-97 kg przy 180 cm wzrostu.
Przy okazji zapytam tez o kumpla bo cwiczymy razem on tez przymierza sie do podobnego cyklu tez bedzei to jego pierwsze spotkanie z saa. tyle ze on ma 192 cm i 110 kg. tylko ze on by chcal minimum 6 tyg i do tego jeszcze mete - c zy to aby dobre polaczenie ??
Napisano Ponad rok temu
a co do kolegi to on chce prop+wino+meta czy prop+meta?
W sumie na pierwszy raz poleca sie zwykle cykl z 1 srodka.
Napisano Ponad rok temu
tylko iniekcja, no kumpel wino meta prop chce ale raczej jestesmy zieloni w temacie wiec wszelkie rady i sugestie mile widzianelepiej 6on 8off.prop jakies 100 e2d.wino oral czy inj?
a co do kolegi to on chce prop+wino+meta czy prop+meta?
W sumie na pierwszy raz poleca sie zwykle cykl z 1 srodka.
Napisano Ponad rok temu
1-7 prop 100mg e2d
1-7 wino 50mg e2d
w ostatnim tyg propa zmniejsz dawke do 50mg(ew.mozesz pojechac propa 8 tyg robiac to zejscie w ostatnim tyg;)
odblok 3-4 dni po ostatnim strzale clom pierwsze 3 dni po 100 i do konca po 50 mg.24 tabs styknie.
co do kumpla to cos takiego:
1-8 prop 100mg e2d
1-4 meta 25-35mg ed(zalezy czy apteka czy ug)
4-9 wino 50 mg e2d
Napisano Ponad rok temu
np.
1-9 Prop 100mg/e2d
1-7 winko 50mg/e2d
10-12 Clenbuterol
10 PCT
Napisano Ponad rok temu
Testosteron zawsze dawkujemy rowno z innym/i saa lub dluzej. Nie ma mozliwosci konczyc najpierw teste a pozniej winko
np.
1-9 Prop 100mg/e2d
1-7 winko 50mg/e2d
10-12 Clenbuterol
10 PCT
dzieki chlopaki ale wychodzilem z załozenia zrobienia krótkiego cyklu max 6 tyg (6 on 6-8 off) i zrobic ze 3 takie cykle jeden za drugim zwiekszajac ewentualnie stezenie. No chyba ze takie rozwiazanie nie bedzie zbyt ciekawym wyjsciem. Bo przy takiej 9 tygodniówce to po odbloku ile bysmy musieli zrobic przerwy zeby zaczac kolejny cykl.
Napisano Ponad rok temu
przerwa powinna wynosic tyle co trwal cykl+odblok.dzieki chlopaki ale wychodzilem z załozenia zrobienia krótkiego cyklu max 6 tyg (6 on 6-8 off) i zrobic ze 3 takie cykle jeden za drugim zwiekszajac ewentualnie stezenie. No chyba ze takie rozwiazanie nie bedzie zbyt ciekawym wyjsciem. Bo przy takiej 9 tygodniówce to po odbloku ile bysmy musieli zrobic przerwy zeby zaczac kolejny cykl.
Napisano Ponad rok temu
dzieki chlopaki ale wychodzilem z załozenia zrobienia krótkiego cyklu max 6 tyg (6 on 6-8 off) i zrobic ze 3 takie cykle jeden za drugim zwiekszajac ewentualnie stezenie. No chyba ze takie rozwiazanie nie bedzie zbyt ciekawym wyjsciem. Bo przy takiej 9 tygodniówce to po odbloku ile bysmy musieli zrobic przerwy zeby zaczac kolejny cykl.
Na krotkie cykle nadaje sie prop, metka, tren A, oxy - 4ON 4OFF. Winko to juz cykl 6tyg. Napisz co chcesz osiagnac takimi cyklami.
Napisano Ponad rok temu
suchutkie miecho, tylko chodzi o to zeby po cyklu byly jak najmniejsze spadki najlepiej znikome. A przy dlugich cyklach boje sie ze jak wejdzie wiecej masy to i spadek bedzie wiekszyNa krotkie cykle nadaje sie prop, metka, tren A, oxy - 4ON 4OFF. Winko to juz cykl 6tyg. Napisz co chcesz osiagnac takimi cyklami.
Napisano Ponad rok temu
suchutkie miecho, tylko chodzi o to zeby po cyklu byly jak najmniejsze spadki najlepiej znikome. A przy dlugich cyklach boje sie ze jak wejdzie wiecej masy to i spadek bedzie wiekszy
Na cyklach 4on 4off spadki sa mniejsze. Mniej budujesz na takim cyklu masy w porównaniu z cyklami dlugimi ( 8-12tyg ) ale tez mniej tracisz wiec w skali roku wyjdziesz na plus.
Zrob sobie tak
1 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
4tyg OFF
2 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
1-4 Metka 20mg/d
4 tyg OFF
3 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
1-4 Metka 25mg/d
4OFF
Zobacz jakie bedziesz mial po 3 cyklu przyrosty. Sa ludzie ktorzy chwala takie cykle ale oczywiscie sa tacy ktorym slabo idzie.
Napisano Ponad rok temu
dziekowac, zobaczymy jak mi pojdzie ale jestem dobrej mysliNa cyklach 4on 4off spadki sa mniejsze. Mniej budujesz na takim cyklu masy w porównaniu z cyklami dlugimi ( 8-12tyg ) ale tez mniej tracisz wiec w skali roku wyjdziesz na plus.
Zrob sobie tak
1 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
4tyg OFF
2 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
1-4 Metka 20mg/d
4 tyg OFF
3 Cykl
1-4 Prop 100mg/e2d
1-4 Metka 25mg/d
4OFF
Zobacz jakie bedziesz mial po 3 cyklu przyrosty. Sa ludzie ktorzy chwala takie cykle ale oczywiscie sa tacy ktorym slabo idzie.
Napisano Ponad rok temu
dziekowac, zobaczymy jak mi pojdzie ale jestem dobrej mysli
Ja bylem zadowolony z 4ON 4OFF.