Dlugi cykl Propozycje mile widziana wypowiedz MaCa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze zamiast prolo to cypio?
ahh wszedzie ten cypio zachwalasz he he:)
szczeże mówiąc nigdy nie mialem z tym do czynienia ale z tego co czytałem to to prawie to samo jakiej firmy polecasz cypio?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok wiec czekam na Twoja relacje a co do Cypio to akurat mam pod reka 20szotow wiec oszczedniej by wyszlo..myśle ze prolo bedzie oki zdam ci relacje ja bede cisnoł boldka i teste z razaka bold 200mg i testa 250 mg zdam ci potem relacje tak za 8 tyg:)pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dawkujesz male dawki ww saa i tym sposobem budujesz powoli dobrej jakosci miesien.
Jest duzo sposobow na bardzo dlugie cykle ale to chyba raczej dla zawodowcow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki MaC, Cypionatu juz troche mam, dokupie i bedzie git Dlaczego mowisz ze dla zawodowcow?? powiedz czy to moze przyniesc mi duze skutki uboczne?? W zasadzie dawki na umiarkowanym stopniu to nic zlego no ale wlasnie ten dlugi czas.. Przeciez uzywalbym duzo supli, dieta, witaminy na kazdym kroku itp.pozniej porzadny odblok.. Chcialbym nabrac tej masy naprawde duzo ale powoli do przodu, narazie waze ponad 80kg a to masa marzen nie jest, raczej pochlastac sie z taka waga mozna , chcialbym zyskac jej o wiele wiecej ale oczywiscie dobrej jakosci, jak narazie stawiam sobie za cel setke na wadze a na bicepsie 50cm. Jak wygladal Cutler w wieku 22lat albo Arni chociazby 19, wiec wszystko do zrobienia tylko przylozyc sie trzeba
Na malych dawkach nie bedzie duzych skutkow ubocznych nawet przy dlugim okresie uzywania. Nie przyniesie to Tobie duzej masy ale bedzie to dobrej jakosci miesien.
Jezeli chcesz robic mase to uzywaj saa o krotkich estrach np prop+metka, prop+oxy, prop+tren A, na cyklach 4-6tyg. Zrobisz wiecej masy niz ciagnac np test E przez 12 miesiecy w singlu. Znam goscia ktory bral omke przez 24 miesiace non-stop zaczynal od 250mg/week a konczyl 1000mg/week. Wygladal bardzo dobrze, przybral okolo 15-18kg. Dlaczego pisalem dobre dla zawodowcow poniewaz po takim okresie, odstawienie moze doprowadzic cie do depresji i wszystko pojdzie sie je...c .
Do takiego dlugiego cyklu mozna co 4-6tyg dokladac np D-bol rowniez na okres 4-6tyg a to juz zawodowa sprawa