mam pytanie jaki mam mix genetyki bo sam nwm i co jest atutem mi sie wydaje że klatka idzie mi najszybciej łapka wolniej ale 41 cm mam bez trg + porównanie 7 miechów temu i tak mniej więcej teraz,moim celem jest wystartować za 2 lata na zawodach jeszcze w juniorach gadałem z pewnym kulturystą który mówił że za 2 lata bendzie najlepiej był 10 lat temu mistrzem juniorów w polsce czy daje rade gen ?? ;>
pytanie o gen
Napisano Ponad rok temu
A skąd mamy wiedzieć jaki masz mix genetyki? nie napisałeś nawet jak wygląda wzrost do wagi.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Masz podlaną sylwetkę,więc ekto na bank nie jesteś,wygląda mi to na większościowy udział endomorficzny.
Napisano Ponad rok temu
waga 82 wzrost 176cm podlany jestem bo jak na redu wchodziłem to przesadziłęm z kcal normalnie mnie niepodlewa bardzo tak wyglądałem po 1 redukcij w życiu i zacząłem mase ^^ myśle że fat leci bez mniejszych problemów
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
W tym wieku ciężko rozpoznać gen,ale jak szybko się podlewasz to raczej endo jesteś,szybko tracisz bo młody jesteś i masz sporo hormonów.
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
41 cm to już kawałek łapy,u ciebie mi wygląda na max 38
Napisano Ponad rok temu
dziwne minimum 40 kolega mierzył ^^ nwm w sumie xD o co wam chodzi jest podlany po redu bendzie inaczej to wyglądać napiszcie jak dokładnie łape mierzycie ^^
Napisano Ponad rok temu
Bez urazy dla kolegi ale niech nauczy się przykładać metr bo 40 to Ty na pewno osiągniesz ale za ładne pare jak i nie naście centymetrów Co do wagi to też nie wierzę bo wyglądasz na chłopaka który ma 65kg max przy wzroście 176. Proporcje głowy i ogólna szczupłość sylwetki to potwierdzają.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tamta fota jest 2 lata temu robiona ludzie ogarnijcie sie na górze macie moją fote !! wtedy akurat faktycznie była waga 63 wycięty w bicku z 33? max ?? daje wam podlaną fote żebyście ocenili każdy głupi wie przecież że na focie którą wstawiłem po wycince 1 raz w zyciu niema tam 40 sama góra ludzie mam 41,3 i mam 81 wagi przy 177 nierozkminiam was jak można niewierzyc jedz na samą góre ! załączyłem miniature po to żebyście ocenili mi jaką moge miec genetyke po wycienciu wam pokazałem ...... czytajcie uważnie prosze
patrzcie sie tylko i wyłącznie na foty na samej górze niemyślałem że pomyślicie że na focie po wycienciu waże 81 napisałem ogólnie to nie do zdjęcia
Użytkownik jubysek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo kolega do mnie napisał endo a ja chciałem sie upewnić wstawiając fote jak jestem wycięty masz fotki z przed miecha na samej górze i dokładnie to po prawo zdjęcia przepraszam że zamieszałem poprostu dziwie sie bo mam chudy kościec chciałem sie dowiedzieć myślałem że cos pośrodku ekto-mezo
Napisano Ponad rok temu
Ale kolego ludzi w błąd wprowadzasz, a potem dziwisz się że tak piszemy.
Wstaw jeszcze raz najlepiej w nowym poście aktualne fotki, bo teraz to można się zgubić czytając ten wątek, aż się nie chcę odpowiadać.
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
zdjęcie przodu patrzcie wyłącznie na prawą strone
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Powracam!