Panowie straciłem motywacje, pomóżcie!
Motywacja
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczyłem regularnnie, dbałem o diete; poszedłem do pracy na chwilowy okres i ten czas spowodował że nie miałem czasu na siłownie dokładnie ok.3tyg. Teraz mi jej brak wcześniej nie było nic ważniejszego.
Nie wiem po prostu co robic..
Napisano Ponad rok temu
zacisnąć zęby i iść na trening,
po pracy jest ciezko isc na trening, ale za jakis czas można spojrzeć na siebie i zobaczyć owoce swojej pracy
zobacz na siebie ile juz dokonaleś, ale jeszcze wiecej jest przed toba
kazdym dniem bedziesz mocniejszy
jak mówia co nie zabije to wzmocni
do boju
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Tzn. Duży nie jestem, dodam że mam 18lat, i jestem uczniem.
Staram się, ale nie lubie ćwiczyć bo musze, dosłownie kochałem ćwiczyć,nwm czy to taki okres czy coś mam nadzieje że przejściowy, tylko nie potrafie odnaleźć tego czegoś z powrotem..
Napisano Ponad rok temu
Trenuje już pare lat z mniejszym lub wiekszym lub brakiem postepu. Mam nie raz taki stan apatyczny ale zawsze sobie powtarzam wtedy że jeżeli ja tego nie zrobię już zawsze będę widział w lustrze ułamek tego co chciałbym widzieć co rano.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za pomoc, z wielką niechęcią poszedłem dziś na trening od nie chcenia robiłem rozgrzewke po pierwszym ćwiczeniu poczułem że tego mi brakowało, motywacja powróciła i to meega, stwierdziłem że zbyt długie przerwy demotywują.
Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu próbuje zrzucić kilka kilogramów i pozbyć się nadwagi. Kilka razy już próbowałem chodzić na siłownie, ale brakowało mi jednej rzeczy - motywacji. Dziewczyna podrzuciła mi pomysł, żeby skorzystać z usług trenera personalnego Michała Wrzoska i pomimo początkowego sceptycyzmu, zdecydowałem się na to. Pierwsze treningi były okropne i męczące, ale teraz po kilku tygodniach pracy widać efekty a treningi idą co raz łatwiej. Możecie poczytać więcej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na jego stronie, znajdziecie w google.