Men Expert Survival Race - 18.05.2014 Wrocław
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wpisowe jest zależne od ilości osób w grupie. Grupa I na 10km zapisywała się wcześnie a dwa miejsca się zwolniły - tam jest najtaniej - 50 zł. Grupa druga na 10 - na razie są trzy osoby, jak zbierze się piątka będzie po 7 dych. W grupie 5 km już jest 5 osób (chyba), więc również będzie po 70 zł.
Szybka decyzja, bo dzisiaj muszę porobić przelewy. Wrocławianie - nie ma się co zastanawiać, ewentualnie nad dystansem
Napisano Ponad rok temu
byl ktos w vibramach?
heh, ta scianka nad pontonami z woda . fajne uzycie samochodow. ogolnie widac, ze nie maja kasy jaka ma TM, ale wyglada niezle. wiadomo ile osob bralo udzial?
TOMEK!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak na polske to mysle sporo. a byly elektrowstrzasy?
Nie było
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem dużo fajniejsza zabawa i sposób spędzenia wolnego czasu niż maratony
Napisano Ponad rok temu
ej fajnie to zorganizowali. To pierwsza edycja?
Moim zdaniem dużo fajniejsza zabawa i sposób spędzenia wolnego czasu niż maratony
Pierwsza, choć nie pierwsza taka impreza w kraju - wcześniej był Runmageddon. Mnie trochę rozczarował niski poziom trudności całej trasy i nieprzemyślane ułożenie toru (choćby nieszczęsny trawers praktycznie na początku - spowodował spory korek). Jeśli ekipa nie spocznie na laurach, może z tego wyjść naprawdę fajny cykl imprez. Ludzie, których namówiłem do biegu byli zachwyceni a Ci, którzy namówić się nie dali, są teraz mocno napaleni I tak, te biegi są zdecydowanie ciekawsze niż kolejna dycha po tej samej miejskiej trasie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zwrócić też uwagę, że trasa musi być do pokonania zarówno przez drobne niewysokie kobiety jak i wysokich dobrze zbudowanych mężczyzn. Wyższe ściany bez ułatwień mogłby by być nie do pokonania da niskich ludzi (np. dla mnie )
Masz dużo poniżej 1,7 m? ;-) No właśnie ja zakładałem, że będą takie miejsca, gdzie TRZEBA będzie pomagać sobie wzajemnie, bo pokonanie w pojedynkę przeszkody będzie bardzo trudne.
Napisano Ponad rok temu
całkiem sporo- 4 cm
Szaleństwo, robią jeszcze takich małych ludzi? No widzisz, my musimy nadrabiać skocznością. Tym większe wyzwanie.
Napisano Ponad rok temu
ry~you nadrabia kurewską siłą...
Szaleństwo, robią jeszcze takich małych ludzi? No widzisz, my musimy nadrabiać skocznością. Tym większe wyzwanie.
Ja nie mam pojęcia czym, na razie pracuję nad siłą ale jestem ponad 12 lat w plecy jeśli miałbym się przyrównywać do ry~you
Napisano Ponad rok temu
Mi to wystarcza
Napisano Ponad rok temu
Daj spokuj nie jestem jakiś bardzo silny, nawet nie mam zbytnio okazji tego sprawdzić ;p musze wkońcu zapisać się na jakąś normalną siłownie, a nie tyko codziennie kb macham ;pry~you nadrabia kurewską siłą...
Ja nie mam pojęcia czym, na razie pracuję nad siłą ale jestem ponad 12 lat w plecy jeśli miałbym się przyrównywać do ry~you
Wychowawca w LO powiedział mi kiedyś, że każdy mężczyzna ma 2 metry
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bejsbolówka
- Ponad rok temu
-
Trening
- Ponad rok temu
-
Runamgeddon
- Ponad rok temu
-
Właściwe liczenie zapotrzebowania kalorycznego
- Ponad rok temu
-
oddawanie krwi, a jej cisnienie
- Ponad rok temu
-
Tough Mudder Berlin-Brandenburg 2014
- Ponad rok temu
-
Opis rezonansu kolana
- Ponad rok temu
-
Pilates
- Ponad rok temu
-
rehabilitacja kolana - cwiczyc codziennie?
- Ponad rok temu
-
Zwichnięta jedynka i powrót do gry
- Ponad rok temu