Panie i panowie, ladies and gentelmens

w dniu dzisiejszym otrzymałem w końcu swoje upragnione ARM II CS

Jako, że od samego początku byłem cholernie ciekawy ich mocy, postanowiłem więc od razu przejść do fazy testowej... :twisted: Jak to zazwyczaj robię, rozpyliłem w garażu tym razem solidną, dużą chmurę i po prostu w nią wlazłem a nawet się zatrzymałem... Gaz zadziałał po ok. 2 sekundach, gdy mnie sięgnął nie było już zmiłuj... nagle poczułem zajebiste palenie, moje oczy momentalnie zalały się łzami, które płynęły niczym rzeka aż po samą brodę, z nosa leciało dokładnie tak samo, przez chwilę nie mogłem oddychać, miałem wrażenie, że palenie wciąż rośnie aż w końcu zrobiło mi się nie dobrze do tego stopnia, że poczułem nawet ból w klatce piersiowej, już myślałem że to koniec... Ledwo i po omacku udało mi się trafić do łazienki, twarz przemywałem lodowatą wodą z mydłem przez około 10 min, po czym w końcu udało mi się otworzyć już oczy, chociaż nadal jeszcze odczuwałem pieczenie, które w lekkim stopniu nawet czuję do teraz...
Moja opinia?? ARM II CS to PRAWDZIWY SZATAN - WYJĄTKOWE I NIESPOTYKANE GÓWNO O NADZWYCZAJ SKURWIAŁEJ MOCY bo jest tak mocny, że nawet się tego nie spodziewałem i niewątpliwie jest to NAJMOCNIEJSZY CS z jakim się kiedykolwiek spotkałem!!!

Współczuję każdemu kto nim dostanie z mojej lub Waszej ręki!!!
UŻYWAJCIE GO OSTROŻNIE!!!
PS. Jeśli ktoś z Was także odważy się zrobić test na własnej skórze, to warto zapewnić sobie drugą osobę do pomocy w razie czego ;-)
witam,
kupiłem dzisiaj w Inter Arku swój ARM II ( B011 dzięki za załatwienie dostawy
), ale zauważyłem dziwną rzecz - jest w nim zaskakująco dużo płynu, tzn sprawia wrażenie jakby był zatankowany pod sam korek, bez miejsca na gaz miotający. Po wstrząśnięciu ledwo czuć tam ruch cieczy, jakby sama piana była. Porównałem to z moim Puissance też gaz lourd i tam jest zdecydowanie więcej pustego miejsca w pojemniku.
Zastanawiam się, czy to oznacza,że ARM II może być wadliwy, rozszczelniony i przez to słabo sikać, albo w ogóle nie...
Czy Wasze egzemplarze też tak mają???
Puissance ma jakieś 2cm pustego miejsca w pojemniku, a ARM II może z 0,5 cm, to gdzie on ma ten gaz miotający? Zauważyłem to dopiero w domu i nie mogłem porównać z innymi egzemplarzami.
Nie przejmuj się tym - wszystkie moje ARM II (4 szt.) także przyszły pełniusieńkie po sam korek a test wykazał, że mają zasięg zajebisty - identyczny jak Puissance ;-)