jeszcze raz o "miszczach" ze Stanow
Napisano Ponad rok temu
tutaj egzamin mozecie obejrzec forme na egzaminie na III Dan:
nie dam glowy co to za uklad, ale chyba Juche. milego ogladania...
moglem to w sumie wrzucic do ktoregos z innych tematow, ale doszedlem do wniosku, ze zapewne jeszcze sporo sie trafi takich kwiatkow, a szkoda nimi zasmiecac inne topici.
Napisano Ponad rok temu
:?
Napisano Ponad rok temu
ocencie sami:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Jeduta na jutiubie widziałeś?
jest jeden uklad ale slaba jakosc. ale jest
wpisz po prostu hasło "Jedut".
pozdr.
a.
Napisano Ponad rok temu
moze juz przesadzam... albo jakis pojebany jestem i na mozg mi sie rzucilo, albo za duzo Suski sie naogladalem
ocencie sami:
No wiesz, kopie to ta dziewczyna, delikatnie mówiąc, średnio (a jak na drugi dan to dennie), ale i tak formy robi chyba dwie klasy lepiej od tych z poprzednich filmów. Nie przepraszam. W ogóle porównywanie jej do tamtych jest dla niej krzywdzące. To musi być jakaś inna amerykańska federacja.
Ale bardzo mnie rozbawiło, jak tym baletowym kroczkiem na paluszkach podbiega przed komisję. A rozwaliło mnie, jak przy okazji samoobrony podobnym krokiem poruszał się jakiś koleś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyglada juz nieco sensowniej niz wszystkie poprzednie (poza ta panna z itf, choc jopa miala gorszego niz ci tutaj). ale poczekajcie na PoEun, bo jak zobaczylem to myslalem ze ze stolka spadne.
Napisano Ponad rok temu
To jest chyba tzw taekwondo tradycyjne, uczestniczylem w treningu jak bylem w Niemczech. Uklady robili identycznie, ale za to wszelkie 360 krecili od niechcenia, co lepszy 720. Pamietam ze jak zapytalem jak wygladaja walki uslyszalem ze walk nie ma bo sa niebezpieczne
ide spac...
Napisano Ponad rok temu
jednak mysle ze tamto z linku to nie tkd tradycyjne. chociaz nie cwiczylem tego wiec niewykluczone ze sie myle.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dramat/zenada/komedia/..../ - niewlasniwe skreslic
Ja bym tutaj nic nie skreślał tylko jeszcze dopisał kilka określeń.....ale szkoda słów :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dragon Cup
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia z nogi przedniej.
- Ponad rok temu
-
Grudzień 2006
- Ponad rok temu