pierwsze koty za ploty, czyli folderowe poczatki
Napisano Ponad rok temu
nozyk jest nie skonczony i skonczony prawdopodobnie nie bedzie (chyba ze nie bede mial innej roboty i bedzie mi sie baaardzo nudzic). dlaczego tak? bo chcialem na nim przecwiczyc frejma. frejma przecwiczylem, wiem gdzie zrobilem bledy. w nastepnym nozu (juz pelnowymiarowym) postaram sie uniknac tych bledow, chcialem sie tylko pochwalic tym ze cos mi wyszlo
a tak to to wyglada:
pozdrawiam
gul
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guldan skoncz go! Wysmienity klimat ma, taki paradoksalny - folder z epoki kamienia lupanego - normalnie kosmita, skladany bearclaw, amsz wyobraznie
ok, powiem wprost.
rozkladanie i skladanie wyszlo mi nadzwyczaj chujowo.
moge go skonczyc, ale wole pierdalnac nowego - nawet jezeli mialby byc kopia tego ale doskonalsza.
po prostu zeby dzialal jak folder. trza by jakis podkladek teflonowych albo brazowych coby lepiej sie slizgalo. ma ktos jakies propozycje co do tego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MI SIE CHOLERNIE PODOBA(chociaz nie przepadam za folderami itp.)
i jest w TWOIM klimacie
Napisano Ponad rok temu
jak go nie chcesz ja sie nim zaopiekuje !
szybka ewolucja MoS, od mniej lub bardziej udanych fixed, przez stridery do folderow
niedlugo pierwszy klon sebenzy sie pojawi a potem to juz sam Pan Bog raczy wiedziec
Napisano Ponad rok temu
qkiel, postanowilem go wczoraj skonczyc.
a jak juz jestes przy klonie sebenzy to wiedz ze sie na blache tytanowa czaje :twisted:
Napisano Ponad rok temu
zamiast pakowac do skrzynki/ciezko znalezc odpowiednia/ bierzesz rure zelazna o srednicy wewnetrznej szerszej niz to co chcesz naweglac. potem zaspawujesz jeden koniec tak ze powstaje cos ala wazon. element naweglany pakujesz do srodka i upychasz tam zmielone rogi i kopyta. wiem ze teraz ciezko o taki wsad bo trza miec znajomego w rzezni - wiec mozesz zastosowac wlosy/ w tym celu podrywasz fryzjerke/fryzjera - i masz material na wsad.
nastepnie zaklejasz drugi wlot glina, zostawiasz maly otworek/jakas mala rurke po prostu. potem taki pakunek do pieca/paleniska a jak sie ciut rozgrzeje zaklejasz glina ten maly otwor./jak juz powietrze ujdzie. nastepnie jakies 800 stopni i tak wygrzewasz pare godzin. powstaje mikro warstwa naweglonego materialu.
ten sposub jest sprawdzony wielokrotnie przez mojego ojca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tego okreslenia cholernie mi brakowalo...folder flinstona...ale jazda!!!Kurde.. folder flinstona .... mi się bardzo podoba... ma klimat (tego nie można mu nie przyznać )
na prawde zawalisty stuff
Napisano Ponad rok temu
ciekawy, ciekawy...
Napisano Ponad rok temu
a co do foldera flinstona to zaraz podreptam go skonczyc.
Napisano Ponad rok temu
(flinstona hehehe bardzo dobre )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napewno wyjdzie na ludzi ten folderek, ale juz okrzesanych...
Napisano Ponad rok temu
chodzi o zabicie jego klimatu (zeby spierdolic to musialbys sie bardzo mocno postarac i nie wiem czy by ci sie udalo ! :wink: , za dobre rzeczy wyrabiasz )
napewno wyjdzie na ludzi ten folderek, ale juz okrzesanych...
jak zobaczysz jakie popieprzone rzeczy mi chodza po glowie (i juz po czesci sa zrobione) to zobaczysz. staram sie utrzymac wszystko w jaskiniowym klimacie (mial byc nawet uzywany krzemien ale se darowalem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pomyłka
- Ponad rok temu
-
książka
- Ponad rok temu
-
Dzięki uprzejmosci Piotra C.
- Ponad rok temu
-
prosba o usystematyzowanie nazw stali - czyli co do czego...
- Ponad rok temu
-
Mój pierwsze, ten najważniejszy...:)
- Ponad rok temu
-
co myslicie o tym materiale na okładziny?
- Ponad rok temu
-
Gdzie znajde kowala?
- Ponad rok temu
-
NEW - full damaścik :)
- Ponad rok temu
-
I am Mad
- Ponad rok temu
-
Jak odratowac osełke?