W czym konkretnie Aikido może być przydatne dla fightera?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
Przestałem myśleć.. normalnie seppuku se walnę za momenta..
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
Przepraszam że się wtrącę , ale wydaje mi się, że aikido przede wszystkim pomaga fighterowi na głowę ogólnie wzmacnia ją
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Myślałem o stronie technicznej.
Jak myślicie?
W temacie glowy- kaltes klares Wasser, najlepiej wylac cala butelke. wtedy lepiej sie mysli.
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam że się wtrącę , ale wydaje mi się, że aikido przede wszystkim pomaga fighterowi na głowę ogólnie wzmacnia ją
Zgadzam sie, ale pod warunkiem ze fightera wali sie w glowe regularnie bokenem lub jo. Uderzanie piescia nie wzmacnia glowy wystarczajaco.
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
ja się zlituję nad kolegą i odpowiem.
Odpowiedź brzmi: w niczym.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie?
ja się zlituję nad kolegą i odpowiem.
Odpowiedź brzmi: w niczym.
Silvio
Eshhh.. popsułeś taką zabawę.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
[
Chyba trzeba bedzie Silvia za to zbanowac :twisted:
Napisano Ponad rok temu
[
Ja proponuję być bardziej ludzkim i chłopu zafundować po 50 kotegaeshi od każdego Yudansha na Forum.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Może rzeczywiście aikido w niczym , ale ale...Odpowiedź brzmi: w niczym.
Silvio
fighterowi bardzo może pomóc numer czasopisma Budojo a nawet dwa lub trzy egzemplarze, odpowiednio wepchnięte z tyłu za spodnie....
budojo noś ze sobą zawsze
Napisano Ponad rok temu
[
Ja proponuję być bardziej ludzkim i chłopu zafundować po 50 kotegaeshi od każdego Yudansha na Forum.. :wink:
A moze po 50 nikkyo...
Napisano Ponad rok temu
Drogi Jurku, prosimy bez nachalnej reklamy :twisted: Zwłaszcza że propozycja włożenia twego cennego periodyku w tył spodni może zostać odebrana dosłownie 8) Złośliwi zaś mogli by uznać, iż sam tfu (opss) twórca właściwie ocenia miejsce swojego dzieła i jego przydatnosćMoże rzeczywiście aikido w niczym , ale ale...Odpowiedź brzmi: w niczym.
Silvio
fighterowi bardzo może pomóc numer czasopisma Budojo a nawet dwa lub trzy egzemplarze, odpowiednio wepchnięte z tyłu za spodnie....
budojo noś ze sobą zawsze
Napisano Ponad rok temu
Drogi Jurku, prosimy bez nachalnej reklamy :twisted: Złośliwi zaś mogli by uznać, iż sam tfu (opss) twórca właściwie ocenia miejsce swojego dzieła i jego przydatnosć :lol
Odrobina dystansu i autoironii . Budojo to dzieło zbiorowe 8) . Zachęcam, ale nie utożsamiam się :wink: . Złośliwych nigdy nie brakuje.Kto by się nimi przejmował.
Napisano Ponad rok temu
TY Jureczku, nigdy I za to Cię lubimy :wink:Drogi Jurku, prosimy bez nachalnej reklamy :twisted: Złośliwi zaś mogli by uznać, iż sam tfu (opss) twórca właściwie ocenia miejsce swojego dzieła i jego przydatnosć :lol
Odrobina dystansu i autoironii :lol (...). Złośliwych nigdy nie brakuje.Kto by się nimi przejmował.
Napisano Ponad rok temu
Panowie,pytajacy poza postem Silvio nie otrzymał żadnej jasnej, konkretnej odpowiedzi.
Pozdrawiam
D.
Napisano Ponad rok temu
Witam
Panowie,pytajacy poza postem Silvio nie otrzymał żadnej jasnej, konkretnej odpowiedzi.
Pozdrawiam
D.
Zdaje się że szanowne gremium Aikidowe potraktowało te pytanie jako retoryczne i prosze uprzejmnie :wink: o nażarcie się siana..
daro No Enface.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Być może myliłem się.
Może to była taka werbalna prowokacja ze strony KrzysieK-a :-)
Pozdrawiam
D.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Smaili jest na obozie kendo...
- Ponad rok temu
-
MIECZE W ŁODZI
- Ponad rok temu