Jak to jest z Combat Kalaki??
Napisano Ponad rok temu
Po długich poszukiwaniach FMA w Wa-wie, które zakończyły się totalną porażką (nie znalazłem żadnej szkoły), postanowiłem sięgnąć tam gdzie są największe podobieństwa tzn. Combat Kalaki.
Zasięgnąłem zdania u znajomych (mówią, że dobre i skuteczne), zamierzam się przejść do sekcji, ale wiem, że o CK krąży zła opinia.
Więc jak to w końcu jest: dobre i skuteczne czy chała???
Napisano Ponad rok temu
CK to nie FMA, nie myl tych rzeczy. CK to polska sztuka, stworzona na bazie. zupełnie inne techniki, inne chodzenie, inny nóż itp itd.
Napisano Ponad rok temu
zła opinia? nie dziwne! w Warszawie teraz prowadzą same spady, albo niedouczone dzieciaki, albo fani trzepania dywanów, nie majacy pojęcia o walce pałką, a tym bardziej nożem. zresztą spytaj swoich kumpli, czego sie nauczyli, oprócz wywijania wiatraków
Napisano Ponad rok temu
CK to totalna pomyłka, system bez podstaw, chodzenia, zwodów, to w ogóle nie FMA.
zła opinia? nie dziwne! w Warszawie teraz prowadzą same spady, albo niedouczone dzieciaki, albo fani trzepania dywanów, nie majacy pojęcia o walce pałką, a tym bardziej nożem. zresztą spytaj swoich kumpli, czego sie nauczyli, oprócz wywijania wiatraków
całkowicie rozumiem Twoje oburzenie poziomem CK, ale nie tak ostro. to fajne chłopaki, tylko jest noc, a oni bez latarki... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CK nie można nazwac FMA, to obrażałoby FMA.
i to jest wszystko, co należało powiedzieć. dobrze, że nie z moich ust :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego ręka-młot?
- Ponad rok temu
-
Czy Krav Maga jest...
- Ponad rok temu
-
Stopnie szkoleniowe MARINES, wymagania egzaminacyjne...
- Ponad rok temu
-
IMI LICHTENFELD ŻYJE. Wygrany sparing z Gracie!!
- Ponad rok temu
-
Linki do materialow o walce wrecz
- Ponad rok temu
-
Retiunskikh
- Ponad rok temu
-
Combat Kalaki - dobry wybór?
- Ponad rok temu
-
Podklad przed kravka
- Ponad rok temu
-
GROM na wakacjach :)
- Ponad rok temu
-
Techniki combatu: ręce, nogi ; rozbrajanie!
- Ponad rok temu