Skocz do zawartości


Adrianolx

Rejestracja: Ponad rok temu
Poza forum Ostatnio: Ponad rok temu
-----

Moje posty

W temacie: Odpowiedni plan

Ponad rok temu

przypierdolę trochę na masę , potem zacznę rzeźbić hehe trochę chaotyczne to wszystko ale cóż ;p

W temacie: Odpowiedni plan

Ponad rok temu

A co myślicie o tyn planie? http://forum-kultury...-mase-4-dniowy/ Jak dla mnie taki plan odpowiadałby mi najbardziej.

W temacie: Odpowiedni plan

Ponad rok temu

Chciałbym jeszcze spytać czy takie przerwy między seriami są odpowiednie, zazwyczaj między seriami robię 60-90 sec przerwy a między ćwiczeniami 3min

W temacie: Odpowiedni plan

Ponad rok temu

Słaby ten plan, łączysz nogi z plecami-niedopuszczalne.Mam nadzieję, że masz co rzeźbić.


Wiem, że nie powinno łączyć się dużych partii mięśni, ale nie mam pomysłu aby zrobić jakiś nowy lepszy plan, chciałbym też zacząć stosować następującą dietę, co o niej myślicie? :


1 dzień
Śniadanie: filiżanka kawy zabielonej mlekiem, 4 sucharki, 4 łyżeczki niskosłodzonego dżemu, sok z jednej pomarańczy.
Obiad: 150 g pieczonego albo duszonego indyka, 100 g fasolki szparagowej, 60 g ryżu długoziarnistego.
Podwieczorek: średni banan.
Kolacja: 2 jajka na twardo, 100 g ugotowanych brokułów (na zimno), kromka razowego chleba, średnie jabłko.

2 dzień
Śniadanie: 15 g płatków kukurydzianych ze szklanką chudego mleka, sucharek z łyżeczką dżemu, sok z 1 pomarańczy.
Obiad: 300 g dorsza albo morszczuka w pomidorach, 200 g fasolki szparagowej, ugotowany ziemniak.
Podwieczorek: duży grejpfrut osłodzony 2 łyżeczkami cukru.
Kolacja: 60 g chudej szynki, 100 g marchwi startej z dużym jabłkiem, bułka grahamka.

3 dzień
Śniadanie: 100 g chudego twarożku, 6 biszkoptów.
Obiad: 200 g pieczonego fileta z dorsza z natką pietruszki, 150 g sałatki z pomidorów i cebuli, ugotowany ziemniak, 150 g rozmrożonych owoców.
Podwieczorek: 150 g jogurtu.
Kolacja: 60 g gotowanej wołowiny (na zimno) z 2 łyżeczkami ketchupu, kromka razowego chleba, duży grejpfrut posłodzony 2 łyżeczkami cukru.

4 dzień
Śniadanie: 3 sucharki, 3 łyżeczki dżemu, filiżanka kawy z chudym mlekiem, duże jabłko.
Obiad: 50 g makaronu, 250 g gotowanych warzyw (marchewki, brukselki i fasolki szparagowej) z dodatkiem łyżeczki oliwy, szklanka kisielu lub galaretki owocowej.
Podwieczorek: 1 biszkopt, sok z 1 pomarańczy.
Kolacja: 200 g ryby po grecku, kromka chleba razowego, gruszka.

5 dzień
Śniadanie: 30 g muesli ze 150 g jogurtu owocowego.
Obiad: 150 g piersi z indyka, duszonego w białym winie, 100 g puree z zielonego groszku, ugotowany ziemniak, jabłko.
Podwieczorek: 150 g rozmrożonych owoców.
Kolacja: 200 g morszczuka gotowanego na parze, skropionego sokiem z cytryny, 150 g sałatki z pomidorów i oregano, bułka grahamka, duże jabłko.

6 dzień
Śniadanie: 2 sucharki, 2 łyżeczki miodu, 150 g jogurtu owocowego, filiżanka kawy z mlekiem.
Obiad:150 g spaghetti z 50 g tuńczyka z puszki (w sosie własnym) i łyżeczką parmezanu, 200 g sałaty z sokiem z cytryny, szklanka herbaty bez cukru.
Podwieczorek: banan.
Kolacja: 100 g chudej wędliny drobiowej, 200 g ugotowanych brokułów (na zimno), jabłko.

7 dzień
Śniadanie: filiżanka cappucino, mała drożdżówka.
Obiad: 150 g steku z wołowiny lub pieczonej piersi z indyka, 200 g szpinaku, ugotowany ziemniak.
Podwieczorek: 200 g melona.
Kolacja: 200 g sałatki z pomidorów, kukurydzy, zielonej sałaty i koperku z łyżeczką oliwy oraz 100 g sera feta, kromka razowego chleba.

Ikona FaceBook

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024