PZKT i Fudokan
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wszystkim po kolei odbija. Nie ma świętości. :nie:http://www.fudokaninfo.com/open-letter-to-darius-bajkowski
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że tym poziomie nie ma świętości. Na tym poziomie to są interesy.
Napisano Ponad rok temu
No, ale wtedy to było niepolityczne, więc wyleciał.
Napisano Ponad rok temu
NSKF w polsce jak widać dobrze sie rozwija i byłby kamikaze żeby wracac do Fudokanu.
W liście jest formuła że Bajkowski nie może sie nawet posługiwać sie symbolami Fudokanu (które są zastrzeżone) Co zrobi z nazwą Polski Związek Fudokanu.
Napisano Ponad rok temu
Jest już odpowiedź na polskiej stornie PZKF.
Jak zwykle straszenie prawnikami itd.
Bedzi fajny cyrk. Prawie jak ,,Pingwiny z Madagaskaru,, (mam na mysli ten serial)
pozdrawiam tylko solidnie ćwiczących
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze trochę i twórca Fudokanu nie będzie mógł reprezentować Fudokanu. To jest to!No i rozpoczęła sie wojna.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze chwila a okaże się, że to Iorga jest podwładnym Bajkowskiego a nie odwrotnie.
Napisano Ponad rok temu
Są one na jego Facebooku.
jedna z nich to punkt c:
c. relacje międzyludzkie, zwłaszcza z płcią odmienną, w tym analiza seksualności osobniczej.
jak dla mnie to bomba.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś to była kozetka u psychoanalityka, ale czasy się zmieniają więc trzeba opowiadać o swoich problemach publicznie.
Napisano Ponad rok temu
Ja myślę, że teraz wyjdą z tego wszystkiego takie brudy, że te osławione "wartości budo" to sobie wszyscy będą mogli głęboko wsadzićtrzeba opowiadać o swoich problemach publicznie.
Napisano Ponad rok temu
Kasa, misiu, kasa! czy jakoś tak
Napisano Ponad rok temu
- Kwieciński kłóci się z ITKFem
- Bajkowski z Fudokanem
- do tego Kwieciński zaprasza Jorgę na Gasshuku.
Hmmmm ciekawie
PS
Witam po dłuższej nieobecności
Napisano Ponad rok temu
WWF -world fudokan federation (założony przez Jorgę w 2012 roku, jako ten prawdziwy fudokan)
gdzie Jorga jest na czele
i
WORLD TRADITIONAL FUDOKAN SHOTOKAN KARATE DO FEDERATION
gdzie nie ma Jorgi tylko Bara.
i tutaj jest również Bajkowski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fundacja miała się zajmować zachowaniem dorobku Soke Jorgi i stworzyć warunki finansowe na czas jego emerytury.
-ciągle mu mało. Był czetnikiem i nim pozostanie, emerytura z serbskiej bezpieki już nie starcza.
Napisano Ponad rok temu
Ale to jest wersja DB. I w tej chwili wiele federacji europejskich już zrezygnowało z WTFSKF i przeszło do WFF (co zrozumiałe).Fundacja miała się zajmować zachowaniem dorobku Soke Jorgi i stworzyć warunki finansowe na czas jego emerytury.
Napisano Ponad rok temu
Więc naturalną rzeczą jest, że ludzie przechodzą do organizacji gdzie jest I.Jorga.
Napisano Ponad rok temu
Uczeń podąża za swoim Mistrzem nie za działaczem. A poza Polską DB to działacz.
Więc naturalną rzeczą jest, że ludzie przechodzą do organizacji gdzie jest I.Jorga.
Tylko jedna kwestia jest zastanawiająca, a mianowicie to, że temu Mistrzowi już nie wiem który raz, nie jest po drodze z polskimi karatekami. A przez Włodka Kwiecińskiego chyba już raz został wyślizgany;)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łączenie karate i innych SW
- Ponad rok temu
-
PZKF - FUDOKAN - czy macie jakieś opinie?
- Ponad rok temu
-
Pieniądze i sztuki walki...
- Ponad rok temu
-
A w Krakowie ...
- Ponad rok temu
-
Gosoku - Ryu
Guest_budo_Koza_* - Ponad rok temu
-
Kyokushin jako styl walki
- Ponad rok temu
-
Strategia walki ze stylami chwytanymi
- Ponad rok temu
-
Zgrupowanie z Soke David C. Cook, 9 dan (Power Karate)
- Ponad rok temu
-
ulica/samoobrona
- Ponad rok temu
-
Iron shirt
- Ponad rok temu